Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Skaidrībai

Uzreiz atvainojos visiem, kuriem noriebusies politika, kuri nevar ciest šāda veida "blogošanu", kuri vairs nevēlas neko dzirdēt par Loskutovu.

Vēršos pie tiem, kuri neraugoties uz vasaru, smago posmu starp Jāņiem un Pēteriem, darbiem, kredītiem, zemenēm un ceļojumiem ir pamanījuši, ka valdošie politiķi mēģina izrēķināties ar KNAB, svētdienā (izrādās, ka pēc saimnieku uzbļāvieniem koalīcijas deputāti ir gatavi strādāt pat svētdienā), atbrīvojot no amata KNAB vadītāju Loskutovu. Jā, zinu, Jūs teiksiet - Loskutovs jau pats nav bez vainas, tur jau KNABā arī kaut kādas šmuces, vai tad Latvijā neatradīs kādu citu godīgu cilvēku, kurš KNAB vadītāja amatā cīnīsies pret korupciju. Taču esmu pārliecināts, ka valdošā koalīcija ar Loskutova atbrīvošanu vēlas sagraut KNAB, jo pārāk daudziem "šeptmaņiem" KNAB darba rezultātā svilst pēdas (lasi - projekti).

Tāpēc Sabiedrība citai politikai aicina atnākt svētdien pie Saeimas, lai pierādītu valdošās koalīcijas deputātiem, ka mēs vēl ticam -  ir iespējama cita Latvija. Latvija bez korupcijas, zagšanas un meliem.

Kā katru reizi ir bijis pēc masu protesta akcijām, valdošie stāstīs, ka klusējošais vairākums atbalsta viņus. Valdošos. Šajā reizē koalīcijas partiju atbalstītāji varētu neslēpties. Es aicinu katru no viņiem svētdien izrotāt savu automašīnu ar oranžu, zaļu vai dzeltenu lentīti. Vai arī ar plakātiem „Vīrs un vārds” un „Latvija ir muļķu zeme”.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja