Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Tauta uzzina savus varoņus

Pēc tam, kad Aigars Kalvītis demisionēja un Tautas partija par savu premjera kandidātu izvirzīja bijušo Kuldīgas mēru Edgaru Zalānu, es brīnījos par to, kurš gan sniedz tik nejēdzīgus sabiedrisko attiecību padomus premjera kandidātam. Šodienas Ināras Egles raksts Dienā sniedz atbildi, jo izrādās PR padomus līderisma akadēmijas absolventam Zalānam sniedza bijušais Kalvīša padomnieks un ministra Aigara Štokenberga biroja vadītājs Oskars Balodis.

Pēc Edgara Zalāna ērmīgās intervijas (savādāk to nosaukt nevar) Privātajā Dzīvē, kurā viņš sevi parādīja kā visai iedomīgu personu ar lielām ambīcijām, pats Zalāns atzina, ka sniegt interviju PDz viņam esot ieteicis kāds PR speciālists. Tagad ir kļuvis skaidrs—šis izcilais prāts ir bijis Oskars Balodis, kurš izrādās arī nav tā īsti pārlasījis viņam pirms publicēšanas atsūtīto Zalāna interviju (!). Tā bija Zalānam kā premjera kandidātam liktenīga kļūda. Galu galā tieši Zalāna neveiksmīgā intervija PDz bija viens no iemesliem, kas lika prezidentam skeptiski skatīties uz Zalānu kā uz potenciālu premjeru, jo premjers, kurš kategoriski atsakās piedalīties publiskās diskusijās, būtu neiedomājama lieta pat Latvijā.

Edgars Zalāns pēc šīs neveiksmīgās intervijas intervijas esot atteicies no Oskara Baloža pakalpojumiem un tas šķiet visai loģiski. Lielā mērā tieši šī „padomnieka“ dēļ Zalāns sabiedrības acīs kļuva smieklīgs, jo sabiedrība par Zalānu sprieda ne jau pēc viņa darbiem, kurus tā nemaz nezin, bet gan pēc Zalāna kunga izteikumiem un intervijām presē. Ja reiz Oskars Balodis bija tas, kurš pielika savu roku („padomu“) pie Latvijas politikas strauji uzlecošās zvaigznes tikpat straujā norieta, tad, iespējams, tikpat kaitējošus padomus viņš ir sniedzis arī premjeram Kalvītim un ministram Štokenbergam, kuri abi arī vairs neatrodas latvju politikas Olimpā. Un galu galā, mēs visi (nodokļu maksātāji) esam tie, kas visus šos gadus par viņa lieliskajiem padomiem esam maksājuši algu Oskaram Balodim, gan kā premjera, gan kā ministra padomniekam. Šķiet mūsu nauda ir izmesta vējā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja