Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Valdošās koalīcijas pretīgā konsekvence

Nu, ko. Ievēlēts jauns Saeimas priekšsēdētājs. Tas nekas, ka nekas daudz nav zināms par viņu, viņa kvalifikācijām un viņa iecerēm. Tas absolūti nekas, ka viņš ir saistīts ar krimināli apsūdzēto Ventspils fīreru un atsakās no viņa norobežoties. Tas pilnīgi nekas, ka starptautiskā sabiedrība atkal uzzinās, ka Latvijā cilvēki amatos nonāk reālas vai iedomātas lojalitātes, un absolūti nekādā gadījumā ne kvalifikāciju vai zināšanu dēļ.

Smird arvien vairāk un vairāk pēc padlaikiem, arī tad partijas piederība bija svarīga un viss pārējais ne. Visi labi zinām, kāda "pārvalde" notika tad, kad augstos amatos iecēla marismātiskus vecus večus, vai arī cilvēkus, kuriem ideoloģija bija svarīgāka par visu ko citu.

Laikam varam apsveikt valdošo koalīciju ar konsekvenci. Lai arī cik stulbs vai muļķīgs nebūtu kādas koalīcijas partijas aicinājums, iedomātas "stabilitātes" dēļ visi pārējie saka labi, jauki, uz priekšu. Homofobs par Cilvēka tiesību komisijas vadītāju, absolūti nevajadzīgi Satversmes grozījumi tāpēc, ka Šlesera biznesa projektam bija vajadzīgs atbalsts no sektantiem "Jaunajā paaudzē", un nu zaļo zemnieku pārliecība, ka kaut kur Svētajos rakstos ir rakstīts "... un Dievs tas kungs apraudzīja Zaļo un zemnieku savienību un atrodot to par labu esam tai piešķīra mūžīgas tiesības uz Latvijas parlamenta priekšsēdētāja vietu." Kā rakstīju šorīt, nekādi spīdekļi nebija zaļzemnieku iepriekšējie divi Saeimas priekšsēdētāji, partijai ir absolūti neierobežots talants, dažādiem amatiem piemeklēt visnepiemērotākās personas vai, kā to teicis "Tautas" partijas klasiķis -- vislielākos kretinus. Nesaku, ka Gundars Daudze izrādīsies kretins esam, kā nekā dakteris un droši vien gudrs cilvēks. Saku vienīgi to, ko teicu arī tad, kad pilnīgi bez kaut mazākās argumentācijas valdošā koalīcija prezidenta amatā iebīdīja nodokļu nemaksātāju. Vajadzēja padomāt ar to pusi, kura stāvot ir vistuvāk debesīm. Domāt tikai par savas vietas saglabāšanas pie siles -- tas nozīmē "domāt" ar otru galu. Kauns par ikvienu no 52 deputātiem, kurš šodien vēl drusku vairāk pārdeva dvēseli velnam un pierādīja, ka Saeimā patlaban darbojas zombiji bez smadzenēm, kuri to vien prot, kā piespiest podziņu tad, kad kāds parāda īkšķi.

Nožēlojami. Un jauku dienu vairs nevēlēšu -- valdošie ir nodrošinājuši drūmu pēcpusdienu un vakaru. Nudien vairs neesmu pārsteigts, ka tik daudz cilvēku šai valstij vienkārši ir pateikuši "čau".

NB -- Un skatos, ka premjerministrs izmeklēšanas laikā ir atstādinājis knābja priekšnieku.  Cik interesanti, ka tas noticis laikā, kad politiski aktīvo cilvēku uzmanība bija pievērsta valdošās koalīcijas centieniem, Saeimas priekšsēdētāja amatā iebīdīt pagalam nepārbaudītu cilvēku.  Un cik interesanti vēl -- kaut kā neatceros, ka pēc tam, kad Augstākā tiesa pateica, ka Kalvīša biroja vadītāja "neatkarīgā" NVO priekšvēlēšanu laikā patiesībā bija kampaņas elements, premjers būtu uz izmeklēšanas laiku atstādinājis pats sevi.  Nu ko -- liekulība jau šai valdošajai bandai ir pamata postulāts.  Dievs sargi, neļauj šiem cilvēkiem iznīcināt galveno valsts pretkorupcijas iestādi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja