Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 7. oktobris
Daumants, Druvvaldis

Wow LATVIJA!

Šorīt divreiz iesaucos ar īsti amerikānisku wow! Pirmo reizi iesaucos, kad šorīt izlasīju, ka gada inflācija šī gada martā bija 8,5 %. Par spīti valdības pretinflācijas plānam inflācija ir turpinājusi kāpt debesīs. Precīzāk—lidot debesīs. Kalvītis aizbildinās, ka inflāciju arī ir ietekmējis valdības plāns cīņā ar to.

Šķiet šis arī ir viens no pierādījumiem par pretinflācijas plāna novēlotu izsludināšanu. Par vēlu, Kalvīša kungs, par vēlu. Latvijā ir tik daudz brīvas naudas, ka tā ir sākusi savu uzvaras gājienu un valdības plāni tam var minimāli kaitēt, ja vien netiek pacelti nodokļi, ko noteikti TP valdība nedarīs.

Otreiz iesaucos, kad izlasīju Jāņa Dombura rakstu delfi.lv un viņa publicēto dokumentu, kas parāda kā 90.gadu beigās V (Ventspils) ir maksājusi naudu S (Saeimas frakcijām, kuras veidoja Krištopana valdību). Lasot šo savdabīgo pasūtījuma—piegādes līgumu, izbrīnīts nejutos, bet apbrīnoju tikai to nekaunību ar kādu V bijušais saimnieks Aivars L. visus šos gadus ir nodrošinājis savu ietekmi. Daudzi savstarpējā līguma punkti šķita dīvaini, piemēram, V rūpes par izglītību un datornozari (vai tur arī sniedzās A.L. ietekme?). Dombura publiskotais dokuments, lai arī vismaz 8 gadus vecs, parāda to kā Latvijā noteik politiskās ietekmes tirgošana—ar līgumiem un ikgadējām iemaksām. Vārdu sakot, wow Latvija!

P.S. Man kāds labi informēts cilvēks sacīja, ka Aivaram L. esot paticis, ja visas vienošanās tika apstiprinātas arī uz papīra. Andrim Š. gan papīru ļoti maz esot un viņam šādu līgumu nav. Bet varbūt ir līgums starp Andri Š. un Aivaru L.?  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja