Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Adrenalīna deva karalim

"ŠIE REKORDI nekad netiks pārspēti. Mēs zinājām, ka tie ieies šovbiznesa vēsturē, bet tas ir īsts kultūras fenomens," uzsver Maikla Džeksona Londonas koncertu rīkotājs izklaides impērijas AEG Live vadītājs Rendijs Filipss. Pagājušās nedēļas nogalē visas biļetes uz dziedātāja piecdesmit šoviem Londonas arēnā O2 tika izķertas zibenīgi.

No šā gada 8.jūlija līdz 2010.gada 24.februārim Džeksona šovu Londonā būs noskatījušies ap miljons cilvēku. Biļetes, kas maksāja 50—75 sterliņu mārciņas, jau parādījušās otrreizējā tirgū un mājaslapā eBay, kur tiek piedāvātas par cenām no 170 līdz pat 10 000 mārciņu.

Rekordātrumā izpārdots miljons biļešu uz Maikla Džeksona šoviem Londonā

"Džeksons varētu sniegt pat simt šovu arēnā O2, ja viņš vēlētos, bet viņam ir arī citi plāni. Viņš nevar visu mūžu pavadīt Londonā," saka R.Filipss. Lielāko daļu biļešu — 90 procentus — iegādājās Lielbritānijas iedzīvotāji. "Taču biļetes pirka arī cilvēki no Francijas, Vācijas, Polijas — no visas pasaules. Pat no Botsvanas," piebilst R.Filipss. Viņš saka, ka milzīga fanu atsaucība M.Džeksonam ir "adrenalīna deva": "Viņš jūtas brīnišķīgi — kā no jauna piedzimis. Viņš bija pazudis no skatuves divpadsmit gadu. Izziņojot Londonas koncertus, Maiklam tomēr bija bažas un satraukums."

Fenomenālais pieprasījums pēc biļetēm pierādīja, ka popmūzikas karalis nav zaudējis fanus — varbūt daudzi klausītāji vienkārši baidījās vai kautrējās atzīt, ka joprojām, par spīti visiem skandāliem, ir sajūsmā par Džeksonu. Londonas tabloīdi pagājušonedēļ publicēja Džeksona gaidāmās koncertpro-grammas dziesmu sarakstu, kurā iekļautas 16 populārākās kompozīcijas — sākot ar "vokālās grupas Cosmos hitu" Billie Jean un beidzot ar leģendāro Thriller. Līdz ar koncertu izziņošanu britu mūzikas veikalos strauji pieauga Džeksona disku pārdošanas apjoms — visi runā par "gadsimta atgriešanos". Pats mākslinieks patlaban atrodas ASV, kur drīz sāks mēģinājumus. Vienīgais jautājums ir — vai 50 gadu vecajam Džeksonam, kuram nav tādas veselības kā viņa vienaudzei Madonnai vai 69 gadus vecajai Tinai Tērnerei, pietiks spēka nospēlēt 50 koncertu? Izziņojot šovus, Maikls izskatījās kā skelets parūkā. Viņš teica, ka tie būs viņa atvadu koncerti Londonā. Iespējams, ka pēc tam dziedātājs dosies pasaules turnejā. Partnerībā ar AEG Live mākslinieks plāno uzņemt 3D filmu un izdot jaunas dziesmas. Viņu sadarbības līguma vērtība ir 400 miljonu ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja