Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ģitārspēles virtuozs Al Di Meola uzstāsies Rīgā

19. decembrī plkst. 19.30 uz Latvijas Nacionālās operas skatuves koncertu sniegs Al Di Meola - viens no izcilākajiem mūsdienu džeza ģitāristiem.Pasaules tūres _Pursuit of Radical Rhapsody _laikā Al Di Meola uzstāsies kopā ar World Sinfonia band. Kā informē koncerta rīkotāji Live Music Agency, vakara programmā tiks iekļautas ne tikai jaunās kompozīcijas, bet arī Al Di Meola pazīstamākās dziesmasAl Di Meola pasaules slavu ieguva 1976.

gadā, spēlējot Return To Forever sastāvā. Kopš tā laika viņš tiek uzskatīts par vienu no ietekmīgākajiem ģitāristiem. Al Di Meola vairākkārt ieguvis labākā ģitārista titulu žurnāla Guitar Player Magazine veidotajā ģitāristu rangā. Ģitārists ir īpaši uzteikts par dinamisko un tehniski nevainojamo spēles manieri.Savas vairāk nekā 30 gadu ilgās karjeras laikā Al Di Meola ir piedalījies teju 70 studijas un koncertu ierakstos, vairāk nekā 20 no tiem bijuši arī solo darbi. Jaunāko albumu Pursuit Of Radical Rhapsody raksturo stilu un žanru sapludināšana vienā, veidojot Al Di Meola unikālo muzikālo pasauli, kurā dominē tehniskā meistarība, džeza harmonija, latīņamerikāņu un flamenko ritmi.Al Di Meola (Al Laurence Dimeola) ir dzimis 1954. gadā Ņūdžersijā, Amerikas Savienotajās Valstīs. Ģitāras spēli viņš sāka apgūt astoņu gadu vecumā, kas jau 17 gadu vecumā Al Di Meolam ļāva sākt studijas prestižajā Bērklijas mūzikas koledžā. 1974. gadā Al Di Meola pievienojās grupai Return To Forever, kuras sastāvā spēlēja līdz 1976. gadam un ieguva Grammy balvu.Biļetes uz Al Di Meola koncertu varēs iegādāties no 23. augusta Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un interneta lapā www.bilesuserviss.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Noskaidroti Sansusī kaušļu pāri

Nedēļas nogalē, 26. un 27. oktobrī, Rīgas cirka arēnu ieņems Sansusī mūziķu kautiņa dalībnieki, kur notiks pirmais kautiņu zibensturnīrs, kurā gavilēs, muzicēs un performēs 16 dalībnieki, pārstā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja