Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

"Monster Magnet" koncertā iesildīs grupa "Nebula"

13. novembrī Rīgā, Sapņu Fabrikā savas Eiropas tūres ietvaros uzstāsies slavenā rokgrupa "Monster Magnet". Skatītājus ar muzikālo sniegumu iesildīs populārā grupa "Nebula" (ASV), kas nāk no stoner rock_ _mūzikas pasaulē pazīstamā Palm Desert reģiona, informē koncerta organizatori "Baltic Music Group".

Koncertu Sapņu Fabrikā noteikti atzinīgi novērtēs jauniešu auditorija, jo uz vienas skatuves, kas negadās bieži, uzstāsies trīs spilgti smagā roka pārstāvji: "Monster Magnet", "Nebula" un "The Pilgrim Fathers".

"Nebula" ir stoner rock grupa, kuras sastāvā ir vokālists un ģitārists Edijs Glass, basģitārists un vokālists Toms Deivis un bundzinieks Robs Osvalds. Grupa tika dibināta Losandželosā 1997. gadā, pateicoties vokālistam Edijam Glasam un bundziniekam Rubenam Romano, kuru 2007. gadā nomainīja Robs Osvalds.

Savas muzikālas darbības gaitā grupa ir laidusi klajā piecus albumus. 1999. gadā tika ierakstīts pirmais albums To the Center, kas izcēlās ar īpaši progresīvu un psihedēlisku skanējumu. Pēc diviem gadiem tika laists klajā otrais albums Charged. Šis bija pēdējais grupas ierakstītais darbs skaņu ierakstu kompānijā Sub Pop pirms līguma noslēgšanas ar kompāniju Liquor And Poker. 2003. gadā grupa ierakstīja savu trešo albumu Atomic Ritual. Trīs gadus vēlāk Nebula ierakstu studijā Hollywood Sound studios ierakstīja savu ceturto albumu Apollo. Pats jaunākais grupas albums ir Heavy Psych, kurš tika izlaists šogad Nebula ASV koncertu tūres ietvaros.

"Monster Magnet" ir uzskatāmi par vienu no spilgtākajiem stoner rock pārstāvjiem. Grupa tika dibināta Ņūdžersijā (ASV) 1989. gadā, apvienojot četrus talantīgus mūziķus: vokālistu un ģitāristu Deivu Vindorfu ģitāristu Edu Mundellu, basģitāristu Džimu Baglino un bundzinieku Bobu Pantellu.

Lielākoties grupas muzikālo stilu ir ietekmējušas tādas septiņdesmito gadu grupas kā "Hawkind" un "Captain Beyond".  Kopumā savas darbības laikā "Monster Magnet" ir ierakstījuši septiņus albumus.

Biļetes uz koncertu ir iespējams iegādāties visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās, interneta veikalā www.bilesuserviss.lv un degvielas uzpildes stacijā Statoil visā Latvijā. Pārdošanā pieejamas tikai 1000 biļešu, kuru cena ir sākot no15 LVL.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja