Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

U2 koncertu biļetes - sākot no 30 EUR

U2 3600 TOUR — īru grupas U2 jaunākā pasaules turneja — sāksies 30.jūnijā Barselonā. Visi koncerti notiks stadionos. Skatuve būs apskatāma no visām pusēm — apmeklētājiem pavērsies 360 grādu panorāma (projekta vizualizācija — mājaslapā 360.u2.com), skatuves augšējā daļā tiks izvietots cilindra formas videoekrāns. Šovu, kas veltīts U2 jaunā albuma No Line on the Horizon izdošanai, veido grupas senie domubiedri — režisors Villijs Viljamss un arhitekts Marks Fišers, kurš izdomājis vairākus U2 koncertiestudējumus (ZooTV, PopMart, Elevation Tour un Vertigo Tour).
Pasaules slavenākā rokgrupa pārsteidz ar demokrātiskām biļešu cenām un unikālu skatuves konstrukciju

"U2 vienmēr ir bijuši nepārspējami, kad atradās fanu ielenkumā. Mūsu inovatīvā skatuves konstrukcija ir milzīgs solis uz priekšu — mūziķi būs vēl tuvāk publikai kā nekad agrāk," uzsver grupas menedžeris Pols Makginess. U2 biļešu cenu politika ir tikpat radoša un iepriecinoša kā U2 3600 Tour šova scenogrāfija. "85 procenti biļešu maksās mazāk par 95 eiro. Stāvvietas maksās 55 eiro, un uz katru šovu tiks piedāvāti vismaz 10 000 biļešu, kuru cena būs 30 eiro. Esam izstrādājuši shēmu, kas ļautu U2 faniem iegādāties biļeti par pieejamu cenu. Turklāt laba redzamība garantēta no visām vietām!" piebilst P.Makginess.

U2 Eiropas turneja, kas 30.jūnijā sāksies Barselonā, noslēgsies 22.augustā Kārdifā, šajā laika posmā mūziķi spēlēs vēl divpadsmit Eiropas pilsētās — Milānā, Parīzē, Nicā, Berlīnē, Amsterdamā, Dublinā, Gēteborgā, Hožovā, Zagrebā, Londonā, Glāzgovā un Šefīldā. Septembrī un oktobrī grupa uzstāsies Ziemeļamerikā. Šogad kopumā paredzēti 40—45 šovi. Nākamā gada jūnijā un jūlijā U2 vēlreiz satricinās Ziemeļameriku, savukārt augustā un septembrī atkal priecēs Eiropas fanus. 2010.gada rudenī roka grandiem plānots Dienvidamerikas apmeklējums.

Dažādos turnejas posmos U2 savos koncertos aicinās piedalīties dažādus iesildītājus — britu grupas Glasvegas, Elbow, Kaiser Chiefs, Snow Patrol un amerikāņus Black Eyed Peas. Divos gados U2 sniegs aptuveni 100 koncertu. Grupas mērķis ir skaidrs — mūziķi vēlas pārspēt savas 2005. un 2006.gada turnejas Vertigo Tour sasniegumus (biļešu pārdošanas ieņēmumi toreiz bija 389 miljoni ASV dolāru). Tā ir otrā visu laiku ienesīgākā turneja — rekords joprojām pieder The Rolling Stones 2005.—2007.gada turnejai A Bigger Bang Tour (558 miljoni ASV dolāru).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja