Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Deju ansamblis "Latve" uzņem dalībniekus

Deju ansambļa "Latve" jaunieši aicina savā pulkā dejotgribošus vienaudžus vecumā no 18 gadiem. Gaidīti visi,  kas vēlas sevi apliecināt dejas mākslā un saturīgi un interesanti pavadīt brīvo laiku. 

"Latves" mājvieta ir Rīgā, kultūras centrā “Iļģuciems," Lidoņu ielā 27/2 un mēģinājumi notiek otrdienās un ceturtdienās plkst. 19 Tur arī tiek gaidīti jaunie dejotāji.

"Latve" ir gados jauns un dzīvespriecīgs kolektīvs, šā gada ziemā tas ar krāšņu koncertu VEF kultūras pilī nosvinēja savu 25 gadu jubileju. Ikviens šī kolektīva dejotājs var būt drošs, ka nesēdēs malā, jo tajā dejo visi un nekad nav veidots īpašs"izlases" jeb parādes sastāvs. 

 “Latve” dejo ne tikai tautas dejas,  bet arī uzstājas ar dažādiem mūsdienu deju priekšnesumiem. Ansamblis piedalījies daudzos festivālos un koncertturnejās gan Latvijas novados, gan ārpus Latvijas – Lietuvā, Vidusāzijā, Gruzijā, Krievijā (gan Sanktpēterburgā, gan Sibīrijā Krasnojarskas apgabalā), Šveicē, Spānijā, Austrijā, Īrijā, Itālijā, Sardīnijā, Kanādā, Ungārijā, Ukrainā, Holandē, Francijā, Portugālē, Sicīlijā.

„Latve” savas pastāvēšanas gados ir piedalījusies visos Dziesmu un deju svētkos un arī starptautiskajā deju festivālā „Sudmaliņas”. 2000.gadā „Latve” noorganizēja VIII Eiropas Jaunatnes kultūras nedēļu Latvijā, kurā piedalījās 8 valstu jauniešu deju grupas un katru otro gadu piedalījusies šajā projektā kādā Eiropas valstī. “Latve” piedalījās arī projektā “Garākā deja Ginesa rekordam”. Ar asprātīgiem deju priekšnesumiem “Latves” dejotāji četrus gadus iesaistījās Latvijas Radio 2 projektā “Jāņi dzied”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja