Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tirdzniecības centrā organizē “Salsas maratonu”

Svētdien, 18. jūlijā  plkst. 10:12 tirdzniecības centrā “Mols” sāksies Latvijas Salsas federācijas organizētais “Salsas maratons”, kurā noskaidros izturīgākos salsas dejotājus, informēja organizatoru pārstāve Maija Straupmane. Pasākuma laikā paredzētas arī īpašas apmācības bērniem. Dienu iepriekš - 17.

jūlijā plkst. 19:00 kustību studijā “StudioX1” ikviens varēs iesildīties gaidāmajam maratonam.  Paredzēts, ka Latvijas Salsas federācijas rīkotais “Salsas maratons”, kas “Molā” sāksies 18. jūlijā plkst. 10:12, varētu ilgt desmit stundas līdz pat plkst.20:12, tādējādi noskaidrojot patiešām izturīgāko salsas dejotāju Latvijā.  Arī mazākajiem maratona apmeklētājiem būs iespēja saprotamā veidā apgūt salsas pamatsoļus, jo no plkst. 12:00 līdz 13:00 pie “Mola” mazās skatuves tiks organizēta īpaša salsas apmācība bērniem, pavēstīja M.Straupmane.  “Salsas maratonā” dalībnieki varēs piedalīties kādā no trim kategorijām - salsas dejotāji ar zināšanām pa pāriem, salsas dejotāji iesācēji pa pāriem (tie, kas apguvuši pamatsoļus), salsas dejotāji, kas vēlas dejot pa vienam. Katrā no grupām būs viens uzvarētājs – tas dejotājs vai dejotāju pāris, kurš spēs parādīt vislielāko izturību un nodejos visilgāk. Izturīgākie dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt “Latvijas Salsas festivālu”, kas notiks no 13. līdz 15. augustam, bez maksas. Būs iespēja laimēt arī citas noderīgas balvas, visi dalībnieki iegūs iespēju apmeklēt vienu nodarbību kustību studijā “Studiox1” bez maksas. Lai iesildītos gaidāmajam “Salsas maratonam”, sestdien, 17. jūlijā, no plkst. 19:00 visi interesenti aicināti uz “StudioX1”, Upīša pasāžā, Marijas ielā 16. Tā būs iespēja apgūt salsas pamatsoļus neformālā gaisotnē, no sirds izdejoties, relaksēties saunā, pabūt jauku cilvēku kompānijā un gūt pozitīvas emocijas pirms “Salsas maratona”. Līdzi ņemami maiņas apavi, pirts lietas, kaut kas ēdams un atspirdzinošs, un, protams, labs garastāvoklis un jautra draugu kompānija. Pasākumu ikviens var apmeklēt bez maksas. Papildu informācija [email protected] vai pa tālruni 28351811.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja