Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Austrālietis nekvalitatīva kokaīna dēļ Vecrīgā uzbrucis velorikšas vadītājam

Rīgas pašvaldības policija (RPP) aizturējusi Austrālijas iedzīvotāju, kurš nekvalitatīva kokaīna dēļ uzbrucis velorikšas vadītājam, informēja RPP.

Pagājušajā svētdienā policijas Videonovērošanas centra darbinieki Vecrīgā pamanīja grūstīšanos starp vairākiem vīriešiem Audēju ielā. Videonovērošanas kamerās bija redzams, ka vienam no vīriešiem sejā tiek iepūsta gāze, tāpēc uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā RPP ekipāža.

Ierodoties notikuma vietā, konflikts jau bija aprimis, taču pie kārtības sargiem piesteidzās kāds Austrālijas iedzīvotājs, stāstot, ka viņam velorikšas vadītājs sejā iepūtis piparu gāzi.

 

Vīrietis apgalvoja, ka piparu gāze viņam iepūsta pēc tam, kad mēģinājis ar velorikšas vadītāju izkauties.

Ārzemnieks apgalvoja, ka sākotnējais iemesls konfliktam bijis nekvalitatīvs kokaīns, proti, austrālietis no cita velorikšas vadītāja iepriekš iegādājies kokaīnu, taču lietošanas laikā viņam palicis slikti. 

Ņemot vērā, ka Austrālijas iedzīvotājam neizdevās atrast konkrēto velorikšas vadītāju, viņš nolēmis dūres izvicināt pret citu šī aroda pārstāvi, uzskatot, ka viņi visi ir vienādi.

Sarunas laikā ar policistiem tūrists arī uzrādīja maisiņu ar baltu pulverveida vielu un izteica aizdomas, ka maisiņā kokaīna vietā varētu būt ketamīns.

Iespējamā narkodīlera notikuma vietā vairs nebija, tādēļ tūrists nogādāts Valsts policijā, kur par iespējamu narkotiku glabāšanu un lietošanu sāktas divas administratīvo pārkāpumu lietvedības.

Lietu iznākums atkarīgs no tā, vai ekspertīzes apliecinās, ka tūrists bija narkotiku reibumā un to vai baltais pulveris satur narkotiskās vielas.

Tāpat policija turpina skaidrot iespējamo narkotiku pārdevēju.

Top komentāri

Liktenīgaisjautājums
L
Vai kāds no latvju literātiem nevarētu sākt rakstīt lielu romānu ar nosaukumu: "Ārzemnieki Rīgā"? Materiāla pietiek un pāri paliek!!!
Scorseze
S
Cik var saprast, tad uztraukums ir tieši par produkta kvalitāti, ne vis par to, ka cilvēki lieto narkotikas!:)
Vecsčekists
V
Ja pareizi sapratu, minētais pedāļu mīslis nav vienīgais, pie kura var iegādāties narkotikas? interesanti, ar ko Rīgā nodarbojas drošības nodrošinātāju pulki? Varbūt šņauc?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas