Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Autobusa salonā krīt pasažiere un lauž kāju

Sestdien Rīgā, Parādes ielā, autobusa Solaris salonā kritusi 1968.gadā dzimusi pasažiere un lauzusi kāju, aģentūru LETA informēja Lita Juberte, Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste.

Sieviete ar diagnozi - labā apakšstilba lūzums un sasitums - nogādāta slimnīcā. Autobusu vadījis 1950.gadā dzimis vīrietis.

Aizvadītajā diennaktī Jaunpiebalgas pagastā, krītot no motocikla, traumu guvis 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas notikuma vietā devies uz Madonas slimnīcu.

Savukārt Liepājā 1967.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Mazda 323F pa Rīgas ielu, nedeva ceļu Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta automašīnai, kura brauca pa Jelgavas ielu un šķērsoja Rīgas ielu ar iedegtām zilām mirgojošām bākugunīm un ieslēgtu speciālo skaņas signālu. Avārijā cieta trīs - 1967.gadā, 1962.gadā un 1974.gadā - dzimuši vīrieši, kuri ar ķermeņa sasitumiem nogādāti Liepājas slimnīcā.

Siguldas novadā, Siguldā, uz šosejas Rīga - Veclaicene notika sadursme starp automašīnu Hyundai, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Citroen, kuru vadīja 1975.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 2009.gadā dzimusi meitene, kurai mediķi konstatēja diagnozi galvas smadzeņu satricinājums un veģetatīvi emocionāls sindroms, taču no bērna hospitalizācijas vecāki atteicās.

Aizvadītajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos vairākkārt cietuši arī gājēji. Rīgā, Andreja Saharova ielā 27, 1967.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu Chrysler un uzbrauca gājējai, 1933.gadā dzimušai sievietei, kura ar diagnozi politrauma nogādāta Gaiļzezera slimnīcā.

Savukārt Valmierā, Lucas ielā, 1962.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Audi 100 Avant, uzbrauca gājējam, 1987.gadā dzimušam vīrietim, kurš bija alkohola reibumā un guvis labā augšstilba sasitumu.

Aizvadītajā diennaktī Latvijā autoavārijās cietuši kopumā 16 cilvēki, reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi. No tiem 22 reģistrēti Rīgas reģionā, pa septiņiem - Vidzemes un Kurzemes reģionos, pieci - Latgales un trīs - Zemgales reģionos.

18 transporta līdzekļu vadītāji - seši autovadītāji un 12 velosipēdu un motorolleru vadītāji - savus spēkratus vadījuši alkohola reibumā vai narkotisko vielu iespaidā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas