Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Avārijā Kurzemē gājis bojā cilvēks

Vakar Latvijā reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens, bet cieta vēl 21 cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova, vakar ap plkst.14 VP saņēma informāciju, ka uz autoceļa Ventspils - Grobiņa, krustojumā ar autoceļu Liepāja - Tāši, ir saskrējušās divas automašīnas.

Pēc sākotnējās informācijas, kāds vīrietis, vadot automašīnu Opel, neesot ņēmis vērā ceļa zīmes "Dodiet ceļu" prasības un iebraucis krustojumā, kur notikusi sadursme ar sievietes vadītu automašīnu Audi. Sadursmes rezultātā cieta automašīnas Audi vadītāja, kura tika nogādāta medicīnas iestādē. Savukārt automašīnas Opel vadītājs no gūtajām traumām mira notikuma vietā.

VP par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, sacīja Šeršņova.

Otrdien 11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pa trim - Kurzemē un Latgalē, bet pa diviem - Vidzemē un Zemgalē. Teju puse - desmit - no cietušajiem bija velosipēdisti, vairums no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā, bet vēl trīs - gājēji.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi divus autovadītājus - pa vienam Rīgā un tās apkārtnē un Zemgalē.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem noformēti 109 protokoli. Rīgas apkārtnē par atļautā braukšanas ātruma pārkāpšanu sodīti 18 autovadītāji, Vidzemē - 36, Zemgalē - 23, bet Kurzemē un Latgalē - katrā 16 autovadītāji. Rīgā viens vadītājs sodīts arī par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 260 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas