Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Brocēnos dzērājšofera vadīts auto ietriecas kokā; četri cietušie

Sestdien Brocēnu novadā piedzēries autovadītājs ar automašīnu Audi 100 nobraucis no ceļa un ietriecies kokā. Negadījumā cietis pats vadītājs un vēl trīs pasažieri, informēja Valsts policijā. 

Negadījums noticis Remtē, autoceļa Jaunpils-Ošenieki 20.kilometrā. Avārijā cieta 1971.gadā dzimušais automašīnas vadītājs un trīs pasažieri - 1992.gadā dzimis vīrietis, 1958.gadā dzimis vīrietis un 1984.gadā dzimis vīrietis, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā. Gan automašīnas vadītājs, gan pasažieri atradās alkohola reibumā. 

Sestdien Rīgā, Stabu un Avotu ielas krustojumā notika sadursme starp automašīnu Toyota, kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu Ford, kuru vadīja 1979.gadā dzimis vīrietis. Pēc negadījuma ar smagām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas Ford vadītājs. Traumas guva arī 1995.gadā dzimusi sieviete, kurai sniegta medicīniskā palīdzība. 

Rīgā, Tērbatas ielas krustojumā ar Stabu ielu pagaidām nenoskaidrots vadītājs ar nenoskaidrotu automašīnu uzbrauca 1993.gadā dzimušai gājējai. Sieviete pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas no hospitalizācijas atteicās. 

Rīgā, Ilūkstes ielā 1972.gadā dzimusi sieviete vadot automašīnu BMW uzbrauca 1951.gadā dzimušam gājējam, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Kopā sestdien reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki. Bojāgājušo nav bijis.

Sestdien policija notvērusi arī 12 iereibušus automašīnu vadītājus un 17 iereibušus velosipēdu vai motorolleru vadītājus. Visvairāk - 11 - iereibušo vadītāju notverts Rīgas reģionā. Tāpat noformēti 229 protokoli par ātruma pārsniegšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas