Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Ceturtdien notriekti vairāki mazgadīgi bērni

Aizvadītajā diennakt'iceļu satiksmes negadījumos cietuši vairāki mazgadīgi bērni, liecina policijas apkopotā statistika.Rīgā, Biķernieku un Laimdotas ielu krustojumā, 1958.gadā dzimis Audi vadītājs uzbrauca 2008.gadā dzimušai meitenei. Cietusī nogādāta slimnīcā.Vēl viens 2008.gadā dzimis bērns notriekts Slokas ielas un A.

Grīna bulvāra krustojumā. Tur 1979.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu Hyundai notrieca zēnu. Viņš pēc tam nogādāts slimnīcā.Ar traumām beigušās arī kādas 2006.gadā dzimušas meitenes ziemas izpriecas - viņa, Dubultu pludmalē laižoties no kāpas ar ragavām, ietriecās 1983.gadā dzimuša vīrieša vadītajā sniega motociklā. Meitene hospitalizēta.Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 75 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši astoņi cilvēki.Pieķerti pieci dzērājšoferi, bet par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu sastādīti 139 protokoli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas