Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Liepājā daudzstāvu mājas dzīvoklī atrod mumificējušos līķi

Liepājā, kādā daudzstāvu mājas dzīvoklī atrasts mumificējies līķis, ziņo portāls liepajniekiem.lv.

Kāda liepājniece portālam uzticēja šausmu stāstu par to, ka kādā dzīvoklī vienā no Liepājas daudzdzīvokļu mājām vairākus mēnešus atradies miris cilvēks. Mirušo atraduši ēkas apsaimniekotāji. Kā atklāja sieviete, vienā no dzīvokļiem daudzdzīvokļu mājā M.Ķempes ielā vairāku mēnešu garumā krājušies parādi par komunālajiem maksājumiem. Uz brīdinājuma vēstulēm dzīvokļa iemītnieks nav atsaucies, tāpat kaimiņi minētā dzīvokļa iemītnieku ilgāku laiku teikušies neesam redzējuši, tādēļ pieņemts lēmums mājokļa durvis atvērt tiesu izpildītāja klātbūtnē. Milzīgs bijis visu klātesošo pārsteigums, kad aiz atvērtajām durvīm atrasts miris cilvēks.

Mirstīgās atliekas atrašanas brīdī jau bijušas mumificējušās, stāstīja sieviete. Viņa lēš, ka mirstīgo atlieku trūdēšana un līdz ar to smakas izplatīšanās pa daudzstāvu māju nav notikusi, iespējams, tādēļ, ka cilvēks miris rudenī, kad laiks jau bija vēss, bet apkure vēl nebija pieslēgta. Savukārt pēc apkures pieslēgšanas mirstīgās atliekas mumificējušās, kas nav ļāvis ātrāk atklāt cilvēka bojāeju.

Valsts policijas pārstāve Signe Šteinberga portālam apstiprināja, ka šāds gadījums bijis. Policijas rīcībā esošā informācija vēsta, ka pērn 25.oktobrī kādā dzīvoklī M.Ķempes ielā tika atrasts sākotnēji nenoskaidrotas personības cilvēka līķis, kas mumificējies. "Iespējams, ka mirušais ir 1946.gadā dzimis vīrietis," skaidroja S.Šteinberga. Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess, kas izbeigts aizvadītā gada decembrī sakarā ar to, ka nav noticis noziedzīgs nodarījums.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas