Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Par narkotiku glabāšanu aizturētais mēģina iestāstīt, ka heroīnu atradis

Otrdien, 23. aprīlī, ap plkst. 11 Rīgā, Maskavas ielā, Rīgas Reģiona Kriminālpolicijas darbinieki pamanīja kādu aizdomīgu personu, kura izskatījās esam narkotisko vielu reibumā. Aizdomīgais vīrietis tika aizturēts un nogādāts Rīgas Latgales iecirknī, kur viņa mantās tika atrasts un atsavināts polietilēna maisiņš ar 0,5 gramiem metamfetamīna. Aizturētais ir 1991. gadā dzimis vīrietis un iepriekš nav tiesāts, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Tajā pašā dienā ap plkst. 14.30 Rīgas Latgales iecirknī, aizdomās par narkotisko vielu lietošanu, tika nogādāts 1989. gadā dzimis vīrietis, pie viņa atrada un atsavināja 0,1 gramu heroīna. Aizturētais jau agrāk ir tiesāts.

Savukārt ap plkst. 15.30 pēcpusdienā, Rīgas Teikas iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki reida laikā Teikas mikrorajonā, Burtnieku ielā aizturēja kādu 1979. gadā dzimušu vīrieti. Pie aizturētā tika atrasti 0,0522 grami heroīna, taču viņš apgalvo, ka narkotiskās vielas mētājoties visur – ka esot tās atradis, jo pilna zeme ar šīm vielām. Aizturētais jau iepriekš ir tiesāts, tai skaitā par pārkāpumiem saistībā narkotiskajām vielām.

Visos trijos gadījumos sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas