Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Par policijas transportlīdzekļa spārdīšanu aiztur tūristu no Čehijas

Aizvadītajās brīvdienās par policijas operatīvā transportlīdzekļa spārdīšanu aizturēts tūrists no Čehijas, portāls Diena.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP).

Sestdien, 28.oktobrī, neilgi pēc plkst.1 pie RPP Centra pārvaldes darbiniekiem, atrodoties vecpilsētā, piesteidzās kāds iereibis vīrietis un ar plaukstu iesita pa operatīvā transportlīdzekļa logu. Policisti izkāpa no policijas automašīnas un mēģināja noskaidrot vīrieša rīcības motīvus.

Manāmi iereibušais vīrietis angļu valodā pastāstīja, ka pirms brīža izraidīts no kāda kluba pārmērīgā alkohola reibuma dēļ. Vīrietis skaidroja, ka viņam nepieciešama policijas palīdzība, lai tiktu atpakaļ klubā. Vīrietim ieteikts doties uz viesnīcu, taču, saņemot šādu atbildi, tūrists ar rokām un kājām sāka sist pa policijas operatīvo transportlīdzekli. Pielietojot fizisku spēku, iereibušais kungs aizturēts. Datu pārbaudes laikā noskaidrots, ka viņš ir 25 gadus vecs Čehijas pilsonis.

Tūrists nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Testa laikā konstatēts, ka viņš ir 1,94 promiļu reibumā. Pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 150 eiro apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas