Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Strīda laikā vīrietim sadur seju ar dakšiņu

Vakar Latgalē strīda laikā, lietojot alkoholu, kāds 31 gadu vecs vīrietis piekauts un viņam sadurta seja ar galda dakšiņu.

Kā aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša, pēc šī atgadījuma cietušais nogādāts slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu un durtām brūcēm sejā.

Savukārt Zemgalē kāds 21 gadu vecs vīrietis vakar kautiņā guvis nopietnu apakšžokļa lūzumu. Neatliekamās palīdzības mediķi viņu nogādājuši sejas un žokļu ķirurģijas centrā Rīgā.

Vidzemē vakar ar smadzeņu satricinājumu uz slimnīcu aizvesta 62 gadus veca velosipēdiste, kuru bija notriekusi automašīna.

Turpretim Kurzemē piektdien ar vaļēju brūci galvā slimnīcā nogādāts kāds 51 gadu vecs gājējs, kurš bija alkohola reibumā.

Nepatīkamu darba traumu vakar Vidzemē guvis kāds 54 gadus vecs katlumājas darbinieks, kura kājas pēda nejauši ierauta smalcināšanas mehānismā. Pēc negadījuma mediķi cietušo ar pēdas cīpslas un asinsvadu bojājumiem nogādājuši mikroķirurģijas centrā Rīgā.

Kurzemē vakar kāds 35 gadus vecs vīrietis tīrījis ēkas jumtu un nokritis no tā, gūstot pleca un augšdelma lūzumu.

Kā pastāstīja Bukša, vairāki negadījumi aizvadītajā diennaktī notikuši arī uz slidenajiem ceļiem - automašīnas sanestas un noslīdējušas no braucamās daļas. Lai gan šādu negadījumu bijis daudz, neviens cilvēks tajos nav smagi cietis. Mediķi aicina autovadītājus būt ļoti uzmanīgiem uz slidenajiem ceļiem.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī NMPD kopumā saņēmis 1223 izsaukumus, no tiem 217 gadījumos cilvēki guvuši dažādas traumas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas