Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Trešdien Daugavpils novadā satiksmes negadījumos cietuši 14 cilvēki

Trešdien Daugavpils novadā tika reģistrēti pieci ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 14 cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne.

Trešdien, ap plkst. 4 no rīta Daugavpilī, Lielā ielā pie dzelzceļa gaisa tilta vīrietis, vadot automašīnu VW Passat netika galā ar vadību, nobrauca no ceļa un ietriecās apgaismojuma stabā. Negadījumā cieta 21 gadus veca pasažiere, kura guva smadzeņu satricinājumu un galvas sistu brūci.

Savukārt ap plkst. 15.30 Nīcgales pagastā, autoceļā A6 automašīnas Renault vadītājs neievēroja drošu distanci, kā rezultātā sadūrās ar priekšā braucošo mikroautobusu Ford. Straujas bremzēšanas laikā, Renault sadūrās arī ar aizmugurē braucošo automašīnu, bet mikroautobuss sadursmes rezultātā iebrauca grāvī un apgāzās. Kopā cieta 7 cilvēki, no kuriem pieci ir bērni - viens 10 gadus vecs, divi piecgadīgi un divi četrgadīgi bērni. Neviens negadījumā nav gājis bojā. Vissmagāk no visiem cieta četrus gadus vecs zēns, kuram ārsti konstatēja rokas lūzumu. Smadzeņu satricinājumus mediķi konstatēja diviem cilvēkiem – piecgadīgai meitenei un 30 gadus vecai sievietei. Pārējiem ceļu satiksmes negadījuma dalībniekiem medicīniskā palīdzība bija sniegta uz vietas.

Pusstundu vēlāk negadījums notika Daugavpils pilsētā, kur automašīnas Volvo vadītājs, braucot pa Grodņas ielu nepalaida pa galveno ielu braucošo automašīnu. Sadursmes rezultātā cieta 51 gadu veca Volvo pasažiere, kura guva smadzeņu satricinājumu.

Tāpat pilsētas robežā, Lielā ielā, ap 17.00 1962.gadā dzimis Ford vadītājs uzbrauca 40 gadus vecam gājējam, kurš, iedams pa ceļa malu, nokrita uz ceļa braucamās daļas tuvu automašīnai. Gājējs tika nogādāts slimnīcā, kur ārsti viņam konstatēja atslēgas kaula lūzumu, dažādas sistas brūces, kā arī alkohola reibumu.

Nākamais negadījums notika Daugavpils novadā, Naujenes pagastā ap plkst.18.00, kur 1979.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Audi, netika galā ar vadību un izbrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar pretim braucošo Audi, kuru vadīja 1964.gadā dzimis vīrietis. Pavisam negadījumā cieta četri cilvēki – otrās Audi vadītājs un pirmās Audi pasažieri. Divi jaunieši ir dzimuši 1993. gadā, un viens - 1991. gadā. Ārsti konstatēja cietušajiem dažādas traumas – smadzeņu satricinājumus, sasitumus, nobrāzumus, bet vienam cilvēkam arī deguna lūzumu.

Policija skaidro visu ceļu satiksmes negadījumu iemeslus un apstākļus. Katrs negadījums tiks izmeklēts un izskatīts atsevišķi likumā noteiktajā kārtībā.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas