Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Ugunsgrēkos gājuši bojā divi cilvēki

Aizvadītajā diennaktī notikuši divi traģiski ugunsgrēki, kuros gājuši bojā divi cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

VUGD 14. janvārī plkst.18.29 saņēma informāciju, ka Jūrmalā Cīruļu ielā deg dārza mājiņa. Diemžēl dārza mājiņu rajonos ceļi ir gandrīz neizbraucami, tādēļ ugunsdzēsējiem bija sarežģīti nokļūt līdz notikuma vietai. Dārza māja bija 15 m2 liela un dega ar atklātu liesmu visā platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 52 gadus vecs vīrietis. Ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija.

Gandrīz šajā pašā laikā Viļānu novada Sokalku pagastā bija tikpat traģisks ugunsgrēks. Šeit dega vienstāvu dzīvojamā māja 56 m2 platībā. Kad ugunsdzēsēji ieradās, viss jau dega ar atklātu liesmu un jumts bija iebrucis. Ugunsgrēkā gāja bojā apmēram 70 gadus veca sieviete. Patiesos ugunsgrēka iemeslus noteiks Valsts policija, taču ugunsdzēsēji neizslēdz, ka varētu būt bijuši apkures iekārtas ekspluatācijas noteikumu pārkāpumi.

Šajās  aukstajās dienās VUGD aicina iedzīvotājus, iestāžu un uzņēmumu vadītājus, namu apsaimniekotājus un kurinātājus daudz rūpīgāk sekot apkures ierīču pareizai lietošanai, nepieļaut to pārkurināšanu. Neatstājiet bez uzraudzības iekurinātas krāsnis un elektriskās sildierīcas!

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD izbraucis uz 26 notikumiem. Kopumā dzēsti 14 ugunsgrēki, veikti seši glābšanas darbi, kā arī seši bija maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos  gāja bojā divi cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas