Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Vīrietis Latgalē guvis apdegumus, pirtī aukstā ūdens vietā uzlejot sev karsto ūdeni

Pagājušajā diennaktī Latgalē kāds vīrietis pirtī guvis smagu apdegumu, kad viņš aukstā ūdens vietā uzlējis sev spaini ar karstu ūdeni, savukārt kāda trīsgadīga meitenīte nelielu apdegumu guvusi pēc tam, kad uzlējusi sev uz rokas karstu zupu, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Laura Ševčenko.

Viņa pastāstīja, ka Latgalē 42 gadus vecs vīrietis apdegumu guvis pirtī, kad, sajaucot aukstā un karstā ūdens krānus, uzlējis sev aukstā ūdens vietā spaini ar karstu ūdeni. Viņš ar abu augšstilbu un ceļgalu apdegumiem nogādāts slimnīcā.

Mediķu palīdzīga bijusi nepieciešama arī trīs gadus vecai meitenītei, kura uz rokas uzlējusi karstu zupu un guvusi nelielu apdegumu. Tā kā trauma nav bijusi smaga un apdegums arī nav bijis plašs, mediķi to apkopuši un atstājuši bērnu mājās.

Vēl 53 gadus vecs vīrietis Latgalē cietis ugunsgrēkā. Viņš ar plaukstas, kā arī matu apdegumu nogādāts slimnīcā.

Tāpat pagājušajā diennaktī cilvēki guvuši dažādus apsaldējumus. Kurzemē mediķi snieguši palīdzību diviem 43 un 25 gadus veciem vīriešiem. Viņi abi bijuši alkohola reibumā un ar kāju un roku apsaldējumiem nogādāti slimnīcā.

Vidzemē apsaldējumus guvuši divi cilvēki - kāds 52 gadus vecs vīrietis no patversmes, kuram sākusies kāju audu nekroze jeb atmiršana un kurš nogādāts slimnīcā, kā arī kāds 18 gadus vecs vīrietis, kurš slimnīcā nogādāts ar kāju virspusēju apsaldējumu.

Tāpat Vidzemē ugunsgrēkā cietis un ceļgala apdegumu guvis kāds 25 gadus vecs vīrietis, kuru arī mediķi nogādājuši slimnīcā.

Rīgā apsaldējumus guvuši trīs cilvēki - 46 gadus vecs vīrietis, kurš no ielas ar kāju apsaldējumiem un audu nekrozi nogādāts apdegumu centrā, 44 gadus veca sieviete alkohola reibumā apsaldējusi roku un ar audu nekrozi no ielas nogādāta apdegumu centrā, kā arī 49 gadus vecs vīrietis ar kājas audu nekrozi arī nogādāts apdegumu centra mediķu aprūpē. Tāpat galvaspilsētā un tās reģionā četri cilvēki guvuši ķermeņa atdzišanu.

59 gadus veca sieviete no ielas nogādāta slimnīcā, 51 gadus vecs vīrietis, kurš bijis alkohola reibumā, ar ķermeņa atdzišanu nogādāts slimnīcā, kā ar 46 gadus vecs vīrietis no ielas alkohola reibumā guvis ķermeņa atdzišanu un nogādāts slimnīcā.Savukārt 70 gadus veca sieviete ar ķermeņa atdzišanu slimnīcā nogādāta no kāda nama kāpņu telpas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas