Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Deg Vidrižu pamatskolas sporta halles piebūve; bērni evakuēti

Trešdien, 22.janvārī, priekšpusdienā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) saņemta informācija, ka Vidrižu pagastā Limbažu novadā deg pamatskolas sporta halles piebūve, kurā atradās kurtuve. Kad ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā, bērni no bīstamajām telpām jau bija evakuēti, portālam _Diena.

lv_ pastāstīja VUGD pārstāve Inga Vetere.Vetere arī uzteic skolas vadības operatīvo rīcību, veiksmīgi evakuējot audzēkņus. "Šajā ziņā mums ar skolām problēmu nav. Vairumā skolu reizi vai divas gadā arī notiek mācību evakuācija," skaidro Vetere.Degšana notiek vairāku desmitu kvadrātmetru platībā, bet pati skolas ēka no sporta halles atrodas aptuveni 50 metru attālumā. Neilgi pirms plkst.11 ugunsdzēsējiem izdevās liesmas lokalizēt, tāpēc skolas ēka vairs nav apdraudēta.Pašlaik notikuma vietā strādā četras autocisternas un autokāpne. Limbažu ugunsdzēsējiem palīgā devās arī Cēsu, Siguldas un Saulkrastu daļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas