Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Jelgavas novada vadītājs Caune atklājis savu mājaslapu

Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (ZZS) otrdien plašākai publikais atklājis savu mājaslapu  - www.ziedoniscaune.lv, kurā  aicina iedzīvotājus uz nepastarpinātu komunikāciju, portālu Diena.lv informēja Z.Caune.

Mājaslapa iecerēta kā Z.Caunes personīgā virtuālā dienasgrāmata. Mājaslapu politiķis izveidojis un uztur par saviem līdzekļiem.

"Lai arī iestrādes ir labas un daudzsološas, esmu sapratis, ka, lai dzīvotu labāk, lai novada iedzīvotājiem nodrošinātu tiem pienācīgu dzīves līmeni un dotu iespēju to tikai paaugstināt, ir jāveic izmaiņas, jāmaina lēmumu pieņemšanas kārtība, daudz lielāku vērību pievēršot iedzīvotāju viedokļiem. Katrs pilsētas un novada iedzīvotājs vislabāk saredz, kas ir tās jomas, pie kurām jāpiestrādā, un katrs var nākt klajā ar ieteikumiem, kā to risināt," paziņojumā presei  skaidro Z. Caune.

Jelgavas novadam ir jābūt pirmajam, kas pašvaldības lēmumu pieņemšanā iedzīvotājus iesaista tik nepastarpināti, jo tas ir vienīgais ceļš uz attīstību, norāda Z.Caune.

"Viena no šādām konkrētām pašvaldības un sabiedrības sadarbības formām varētu būt konsultatīvās padomes izveide. Pašvaldība jau darbību šajā padomē ir piedāvājusi visiem skaļākajiem pašvaldības darba kritizētājiem, taču pagaidām ieinteresētība šādai sadarbībai nav bijusi. Iesaistīties - tas ir aktīvi līdzdarboties, nākt klajā ar priekšlikumiem un iniciatīvām. Mans uzdevums savukārt ir tās uzklausīt un realizēt, īstenot ikviena iedzīvotāja sapņus un vajadzības, lai mūsu - Jelgavas - novads būtu labākā vieta, kur dzīvot, strādāt un veidot ģimeni," atzina Z. Caune.

Mājaslapā ievietota arī aktuālā pašvaldības informācija, piemēram, par to, ka sākusies gājēju celiņa izbūve Vircavā un infomācija, ka  novada jaunieši no Latvijas Jaunatnes vasaras Olimpiādes atgriežas ar 12 izcīnītām medaļām.

"Ar esošo darāmā apjomu ir grūti atraut savu personīgo dzīvi no amata pašvaldībā, un tajā notiekošais skar arī mani, tāpēc mājaslapā ir arī pašvaldības informācija," skaidroja Z.Caune.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā Z.Caune izplatīta paziņojumu, kurā apglavoja - atsevišķas ieinteresētās personas Jelgavas novada attīstībai plāno likt šķēršļus. Ar to esot izskaidrojami pēdējo mēnešu presē izskanējušie skandāli ar Z.Caunes līdzdalību.

Jau ziņots, ka Komunistiskā terora upuru piemiņas dienā Jelgavas novada pašvaldība darba laikā rīkoja policistu un sociālo darbinieku pārrunu semināru, kas noslēdzās ar skaļu popmūziku un alkohola lietošanu Zaķu pļavā Vilces pagastā, vēstīja portāls zz.lv. Z.Caune gan noliedza, ka būtu lietojis alkoholu, un Vilces pļavā uzturējies vien kādu “pusstundu”.

Kā vēstīts, Zemgales Ziņu fotogrāfs fiksēja Zemgales Olimpiskā centra invalīdu stāvvietā novietotu Jelgavas novada domes priekšsēdētāja Z.Caunes dienesta automašīnu un aprīļa vidū Jelgavas Pašvaldības policija sāka administratīvā pārkāpuma lietvedību, ziņoja zz.lv.

Jau vēstīts, ka Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde aprīļa sākumā sāka disciplinārlietu pret policistu, kurš bija atbildīgs par pārkāpuma konstatēšanu un likumsargu rīcību notikuma vietā saistībā ar Platones pagastā notikušajām malumedībām, kuru tuvumā tika pieķerts arī Z.Caune, ziņoja zz.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas