Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Jelgavas ZRP nodaļas vadītājs lūdz Cauni informēt par naudas pārskaitīšanas sekām

Ceturtdienas rītā Zatlera Reformu partijas (ZRP) Jelgavas nodaļas vadītājs Mārtiņš Vadzis Jelgavas novada domē nogādājis atklāto vēstuli, kurā lūdz novada vadītāju Ziedoni Cauni (ZZS) atbildēt uz jautājumiem par viņa darbībām, pamatojumu un iespējamiem zaudējumiem, pārskaitot pašvaldības naudu no Swedbank konta uz Valsts kasi, vēsta Zemgales Ziņu portāls zz.lv.

"Mēs augsti vērtējam Jūsu ieguldījumu Jelgavas novada darbībā, tādēļ vēlamies noskaidrot novada iedzīvotājus interesējošos jautājumus. Ņemot vērā nesenos notikumus ar Latvijas Krājbanku, novada iedzīvotāji šobrīd īpaši jūtīgi uztver informāciju, kas saistīta ar banku sektoru. Jebkāda nepārdomāta un neizskaidrota novada domes rīcība ne vien rada sabiedrībā ažiotāžu, bet arī ievērojamus zaudējumus, kas attiecas uz naudas līdzekļu pārskaitīšanu no kredītiestādes uz Valsts kasi, tai skaitā depozītos esošos uzkrājumus," teikts ZRP Jelgavas nodaļas vēstulē, ko parakstījis nodaļas vadītājs M.Vadzis.

ZRP vēlas noskaidrot, cik liela naudas summa tika pārskaitīta no Swedbank uz Valsts kasi, vai šī nauda bija noguldīta depozītā, cik lieli ir soda procenti par depozīta izņemšanu pirms termiņa. Tāpat M.Vadzi un citus biedrus interesē pārskaitījuma komisijas nauda, vai lēmumu par naudas pārskaitīšanu Z.Caune pieņēma vienpersoniski, kādi ir kopējie novada zaudējumi, kas radušies, veicot pārskaitījumu un izņemot naudu no depozītiem, kas segs šīs izmaksas, kā arī neiegūtos līdzekļus no noguldījuma.

M.Vadzis sola informēt zz.lv par atbildēm, kuras tiks saņemtas no Z.Caunes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai karsējamā tabaka izspiedīs cigaretes?

Tabakas lietošanai ir tūkstošiem gadu sena vēsture. Neskatoties uz to, ka smēķēšanas kaitīgā ietekme ir vispārzināma, daudzi joprojām turpina smēķēt – pasaulē ir vairāk nekā miljards dažādu tabak...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas