Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ķegumā avarējusi kravas automašīna ar 29 govīm

Ķegumā trešdienas vakarā avarējusi kravas automašīna ar 29 govīm, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdienas vakarā saņemts izsaukums uz Ķegumu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Notikuma vietā bija avarējusi kravas automašīna, no kuras pašu spēkiem bija izkļuvuši divi cilvēki, kuri tika nodoti mediķiem.

Ugunsdzēsēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes. Ar hidrauliskajiem instrumentiem glābēji atvēra kravas automašīnas piekabes aizmugurējās durvis, aiz kurām atradās govis.

No piekabes ar vinču tika izvilktas kopumā 29 govis.

Aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 105 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietušas 11 personas un viena persona Zemgalē gājusi bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 567 administratīvo pārkāpumu lēmumu, tajā skaitā 168 par ātruma pārsniegšanu un pieci par agresīvu braukšanu. Savukārt par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā ir uzsākti trīs administratīvo pārkāpumu procesi un četri kriminālprocesi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas