Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kuldīgas novadā ceturtdien skolēni atsāks klātienes mācības

Rīt, 15.decembrī, Kuldīgas novada izglītības iestādes atsāks darbu ierastajā kārtībā klātienē, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Lāsma Reinfelde.

Sniegputeņa dēļ Kuldīgas un Talsu novada skolēni divas iepriekšējās dienas mācījās attālināti.

Reinfelde uzsver, ka arī skolēnu autobusi atsāks kursēt kā ierasts. "Ja nu kādam ir atsevišķa situācija, kad ir vajadzīga palīdzība, aicinām vērsties sava pagasta pārvaldē," piebilst pašvaldības pārstāve.

Laikapstākļi joprojām saglabājas ziemīgi, tādēļ pašvaldība aicina skolēnus būt piesardzīgiem un, dodoties ceļā uz izglītības iestādēm, ieplānot papildu laiku.

Reinfelde informē, ka patlaban lielā snigšana ir beigusies. Ziemas dienests šodien turpina strādāt, lai no sniega attīrītu mazās ielas, autobusu pieturas, parkus, pagalmus starp daudzdzīvokļu mājām, kā arī turpinās ar tehniku tīrīt lielos trotuārus.

Kā vēstīts, naktī Kurzemes ziemeļrietumu piekrastē iespējams ilgstošs un spēcīgs sniegputenis, kā arī pērkona negaiss. Ovišragā var uzsnigt vairāk nekā 20 centimetri jauna sniega. Dienvidu vēja ātrums pakāpeniski mazināsies, vēl gaidāmas brāzmas 9-14 metri sekundē, piekrastē līdz 19 metriem sekundē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas