Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 29. jūnijs
Paulis, Pauls, Pāvils, Pēteris

Uzņēmums Liepājas ūdens nav atteicies no ieceres sākt pudelēs pildītā ūdens biznesu

Uzņēmums Liepājas ūdens nav atteicies no ieceres pildīt un tirgot ūdeni pudelēs, - Rietumu radio apliecināja uzņēmuma vadītājs Andis Dejus, uzsverot, ka neredz juridiskus šķēršļus pudelēs fasētā ūdens ražošanai un tirgošanai.

"Projekts mazliet iebuksējis, bet nav pamests novārtā," sacīja Dejus. Pašlaik uzņēmums strādājot pie ūdens pudeļu etiķetes pilnveidošanas, "lai mūsu ūdens atšķirtos no pārējiem".

Liepājas ūdens vadītājs atbalsta uzņēmuma Rīgas ūdens ieceri sākt fasētā ūdens ražošanu un novēlēja, lai kolēģiem izdodas to īstenot. Dejus arī pauda pārliecību, ka nav juridisku šķēršļu, kas liegtu viņa vadītajam uzņēmumam sākt pudelēs pildīta ūdens pārdošanu, taču neminēja laiku, kad uzņēmums to varētu sākt.

Jau ziņots, ka šā gada aprīļa sākumā SIA Liepājas ūdens vadītājs Dejus izteicās, ka uzņēmums nopietni strādā pie idejas ūdeni pildīt pudelēs un pārdot, norādot, ka "ūdens tirdzniecība ir bizness un to nav tik vienkārši sākt".

Viņš norādījis, ka, pirms ūdens nonāks veikalu plauktos, vēl jāveic daudz dažādu formalitāšu, tāpēc noteikt, kad ūdens parādīsies veikalu plauktos, nav iespējams, taču esot sākts domāt par iepakojuma etiķetes dizainu. Arī ūdens kvalitāte Liepājā ir atbilstoša Eiropas Savienības prasībām, ko nodrošina divas 2000.gadā izbūvētas uzņēmuma bioloģiskās atdzelžošanas un dezinfekcijas iekārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas