Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Vērtēs, vai Dobeles šosejā varēs braukt ar 70 kilometriem stundā

Atsaucoties uz iedzīvotāju ierosinājumiem, pašvaldības aģentūra Pilsētsaimniecība ir vērsusies Satiksmes ministrijā ar aicinājumu izvērtēt iespēju maksimālo braukšanas ātrumu Dobeles šosejā noteikt 70 kilometrus stundā, ziņo portāls zz.lv.

Portāls vēsta, ka, lai arī daļa autovadītāju izteikusi neapmierinātību ar satiksmes organizāciju atjaunotajā Dobeles šosejā, Pilsētsaimniecības direktors Andrejs Baļčūns skaidroja, ka ceļa zīmes ir uzstādītas atbilstoši izstrādātajam projektam. "Projekts izstrādāts saskaņā ar Latvijas Republikā spēkā esošiem normatīviem projektēšanas dokumentiem, atbilstoši transporta intensitātei, gājēju plūsmām, apbūves situācijai Dobeles šosejā un šķērsojošās ielās un piegulošajiem publiskiem objektiem," viņš norādīja portālam.

Ņemot vērā autovadītāju ierosinājumus, kopā ar Satiksmes ministrijas atbildīgajām institūcijām tiek izvērtēta iespēja mainīt satiksmes organizāciju Dobeles šosejā, nosakot maksimālā ātruma ierobežojumu līdz 70 kilometriem stundā. Patlaban šosejā atļauts braukt ar 50 kilometriem stundā, informē zz.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas