Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

73% iedzīvotāju neatbalsta konsolidācijas pasākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Interesanti, kā Pabriks runāja ka sociālo sfēru ir jānogriež līdz galam. Pareizi ko sociālo sfēru nenogrieztu līdz galam atstāt? Tas ir kā kaķa aste griezt pa daļam ... Vēlētos viņiem no tīra sirds novēlēt, lai viņi ēda, ēda un aizrijas. Pilna demagoģija un varbūt TU mums pats varētu pateikt, KĀ IR JĀIZDZĪVO pa 180LS, nomaksājot visus jūsu nodokļus, komunālos pakalpojumos, vai arī gaidīt! savā laikā kādā tikšanās Godmanis teica ............ ir jāpagaida mums viss būs ok - jā jums viss ir ok Abiem ir daļa taisnības. Bet, ja sāc iet vienu ceļu, tas jānoiet līdz galam, nevar zirgus mainīt pusceļā! Jā iesi pa labi – nonāksi pa kreisi, iesi pa kreisi tik un tā nāksi pa labi. Vai nav labāk uzsāktu valsts aparāta reformu? Piemēram, lūgt eirosaimniekus un kreditoru kungus nosūtīt eirokomisāru un dažus pārvaldītājus? Un būs pietiekami, un visu valsts aparātu atlaist ellē, gan izdevumu samazināsies, gan iztrukuma budžetā nebūs, un muļķu un žuliku būs mazāki, un daudz augsti izglītotu, labi zinošo valsts valodu darbinieku parādīsies darba tirgū. Nebūs lietderīgi šeit, dosies uz Eiropu turku un indiešu vietā un visiem būs labi. Tātad Pabrikam ekonomikas ministram ir jābūt, bet viņš ir redzi Ārlietu, tagad Aizsardzības no kāda ministrs. Viņš dzimis ekonomists – pēc viņa runam redzams! Tāpat kā ar "Gaismas pili" - jā, pārāk dārgi, bet ko darīt? Ja iesaldēsim būvniecību - zaudēsim vēl vairāk. Tatad ir mazliet jāpacieš ... Un Pabriks praktiski par to pašu ... Un tagad interesants jautājums: kurš no valdošiem saņema (saņems) sodu par status quo ..? Jā neviens nekādu sodu nesaņems! Viss, kas notiek - bija zināms, pat 5-6 gadus atpakaļ. Pieedisies treknājos gados (skaties. Cūka - Kalvītis), visu sabruks, aizies lūgt saimniekiem. Saimnieki dos, bet ar nosacījumu - mums ir vajadzīga teritorija: 1. Radiolokācijas sekošanas stacijai (skat. Bibliotēka + amerikaņu vēstniecība), 2. Atkritumiem 3. deportēto imigrantu izvietošanai . Iedzīvotāji - nevēlamais elements. Pilsoņus uz darbu Eiropā, krievus - lai tapat sēž apkalpotājos, vai uz Krieviju .... Tagad situācija ir iegājusi jaunā 4 gadu periodā, un pēc tā - viss būs OK! Programmu izpildīs.
protams
p
ineresanti būtu uzzināt, ko tie 73% piedāvā konsolidācijas vietā?
cilda
c
Pilnīgi pareizi, vajag tērēt tik, cik var nopelnīt. Lai tad arī valdība tā dara, nevis trūkstošo noņem man! Lai rīko atklātu balsošanu un tiem, kas balso par Vienotību, lai liek dubultus nodokļus! Es par tiem jampampiņiem nebalsoju, interesanti kādēļ man būtu jāmaksā par to, ka viņi ir nejēgas!
konsolidators
k
Tereet vienmeer ir patiikamaak nekaa taupiit, BET - izteereet var tikai tik, cik ir nopelniits.
bekons
b
pie treknā gala valdība pieskaita arī tos, kas saņem līdz 500 Ls algu - mazliet skarbi, bet visādi citādi budžets ir taisnīgs.
bimbam
b
Neesi gadījumā blondīne!?
VIEDOKLIS
V
Virsraksts. 75% iedzīvotāji neatbalsta valdības budžeta nodrošināšanas pasākumus.Apsurds.
Zigis
Z
Es atbalstu to, ka vajag tērēt tikdaudz, cik var nopelnīt. Un valdība pareizi dara ka apgriež liekos tēriņus. Nez, kur tie 73% savā privātajā dzīvē ņem naudu ja grib dzīvot šikāk nekā naudiņas pietiek.
*****
*
Kas to būtu domājis, ka tik dauz ienaidnieku jaunievēlētai valdībai, pims vēlēšanām lojālo pilsoņu bija vairāk
Uuuu..
U
Es nepiederu pie 73% man liekas, ka budžets ir OK pie šī brīžas situacijas!
phe
p
lasi: 73% iedzīvotāju nesaprot ko nozīmē konsolidācija!
Ieva
I
Tie politiķi un žurnālisti reiz varētu apskatīties vārdnīcā, ko īsti nozīmē konsolidācija, jo to, ko par konsolidāciju pie mums dēvē tiešām nevar atbalstīt!
bimbam
b
73 % ekonomiski aktīvo Latvijas iedzīvotāju neatbalsta valdības rosinātos budžeta konsolidācijas pasākumus, liecina tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras "TNS Latvia" sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu "900 sekundes" veiktais pētījums. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ---------------------- Acīmredzot cilvēciņi neko nav sapratuši un braši sapņo tālāk! Te jau kāds minēja, ka pa priekšu jāmaksā nodokļi, lai būtu pec tam no kā prasīt! Protams, jāgādā arī par to, lai nodokļi tiktu saprātīgi tērēti un pārvaldīti!
artis
a
Interesanti, kuri ir tie, kas atbalsta? Gribētu tādu dīvaini redzēt ārpus trako nama sētas!
jonj
j
nav skaidris kur cilvēkiem rodas nauda, ja es ar savu drusku lielāku algu par vidējo nedzīvoju tā kā viens otris. Pelēkā ekonomika ir liela un pilnīgi skaidris ka vajag palielināt nodokļus lai būtu valstij ienākumu. Nav ko aploksnē saņemt algu tad arī PVN un nekustamā īpašuma nodoklis būs zems

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas