Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Nekā personīga: Vienotības valdē nepārvēlētā Viņķele idejas pārrunājusi ar Latvijas Attīstībai Juri Pūci

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Es kā vienkāršs pilsonis priecājos,
E
jo no valdības tika atstumtas tādas nenobriedušas dehutātes, kā Vlņķele un Čigāne
Vārds
V
Tipisks vienkāršā lettiņa prieciņš. Pats neko nespēj un publiski priecājas, ka nav vientuļš. Ja kaut ko nezin, bļauj līdzi mēdijiem.
  • 0
  • 0
Tas
T
Lai nu kam Viņķele pievienotos, bet ne Pūces klubiņam! Tie taču ir šīs politiķes kapu zvani.
Lara K.
L
Nū, no vilka bēgdama, ka tik lācim neuzskrien virsū.
Nodevība starp savējiem.
N
Redziet jau tādas sarunas Viņķelei ar Pūci,faktiski jau ir pirmais solis uz Vienotības nodevību. Vārds, Vienotība,jau zaudē šī vārda patieso nozīmi, ko šis vārds nes.Kāda tur vairs Vienotība ,ja notiek jau apspriešanās ar citu politisko spēku.Tur jau vairs nav uzticības tiem politiskajiem uzstādījumiem ,kādi valda Vienotībā. Drīzāk viņus varētu dēvēt ar vārdu ,Šķeltnieki, gan savā starpā ,gan sabiedrībā vispār.
haralds
h
"Latvijas a††īstībai" poli†iskā miroņa par†ija?
mgh
m
Tas viss ok, bet par Piebalgu es padomātu. Nulles harisma + sliktas atmiņas. Tad jau Solvita vairāk cilvēkiem patīk...
panda
p
Te nu pārsvarā Viņķeles aprējēji,bet dīvaini,ka Āboltiņas izdarības ar NEGODĪGU iekļūšanu pa kūts pakaļu Saeimā ir pieņemama.Kas tad jūs še muldošie esat par morāliem kropļiem?
adnap
a
Redzi - neviens īpaši nepriecājas par Solvitu, bet priecājas, ka ILZE V, jeb "ILZIS" ar savu seksuālo deviāciju propagandas ideoloģiju ir atvirzīta tālāk no lēmumu pieņemšanas - tas vērtējams POZITĪVI
  • 14
  • 0
Zini Panda jeb Viņķelene
Z
Man nepatik Āboltiņa, bet, ja viņu salidzina ar tevi-izvirtušo Viņķeli no čekistu klana.....nu atvainojiet...Āboltiņa ir stipri virs šīs izvirtīgā pederastijas piekritējas... mīļākie saemā ir aizmirsti jau???
  • 10
  • 3
Jens Z
J
Neesmu Vienotības atbalstītājs un neesmu sajūsmā par Āboltiņas darbību politikā, taču mani priecē Viņķeles nolikšana pie vietas, kas nostrādāta visai efektīvi un profesionāli.
TYT
T
Savādi gan - Pūce ir labi zināms, kā tuvs draugs un ieliktenis/ieliktnītis kādreizējam Vienotības “kasierim” Jaunupam - tam pašam, kurš piesedzoties ar Boltiņas “jumtu” braši slauca valsts uzņēmumus ar visdažādākajiem “sponsorēšanas” līgumiem. Tur bija summas tuvu miljoniem. Latu, ne eiro. Savukārt Pūce “neko nezināja”, ka Ekonomikas ministrijas līgumos ieinteresēti uzņēmēji braši “ziedoja” viņa sievas vadītajam “kultūras” fondam. Tāda “di***šana” skatoties acīs. Un tagad caurspīdības, politiskās tiklības un čurkiku virsragana Viņķele lūkojusies pēc Pūču Jura vieda padoma. Tas nekas, ka Pūces laikā no Latvijā ir aizmukuši virkne nopietnu ārzemju ražotņu, lkivedējot gan darba, gan nodokļu vietas Latvijai. Bet Pūce viedi licis Latvijas nākotnes likmi uz kādu jaunu meiteņu un nestabilu lidaparātu speciālistu. Viņķele ir Viņķele un tās nebūs Viņķele, lai neiekultos aplam stulbās kompānijās un stāstos.
eidis
e
Jā,cik vienkārši,ievēl no vienas partijas,kā tiek saeimā,tā uz citu partiju,kur iespējams iegūt kādu amatu! Citādi par ierindas deputātu nav interesanti.Tādus klaiņotājus vajadzētu no deputātiem atskaitīt,lai nedzītos pēc personīga labuma,tas būtu tikai taisnīgi!
Jā,
J
Vienotības tēlu pamatīgi sabojāja..:(
Hūgo Vācietis
H
VIŅĶELE IR NOROKAMA !
Sarunu beigās telpu atstāja
S
Ilzis Pūce minibrunčos un Jurate Vinķelis atlocītās biksēs. Sarunas turpinās.
negribam
n
Negribam tādu diktatori Āboltiņu, kas Saeimā iekļuvusi caur adatas aci, tagad mētā baigi vareno. Balsotāji ir izdarījuši savu izvēli par labu citiem.
Āboltiņa ir gudrs darbarūķis
Ā
Viņķele un co ir varaskāri intriganti
  • 3
  • 5
eidis
e
KAS NEGRIB?
  • 13
  • 2
Rasmuss
R
Arī es esmu apmierināts, ka Druvietes viedoklis patijā ir ticis respektēts! Divas šausmas ir pagājušas garām izglītībai - Viņķele un Čigāne!
Rasmusam
R
Vai Tu maz zini, kāds ir Druvietes viedoklis???? Druviete aizstāv valsts līdzekļu izniekošanu, valstij uzturot neskaitāmas augstskolas, kurās dublējas programmas un kurās ir liels administratīvais aparāts ar ļoti lielām algām katram. Mācībspēki uz tā rēķina - noplicināti. Druvietei izdevīgi uzstāties pret, jo tad var izrādīties, ka viņu neņems pretī vismaz divās valsts augstskolās, kuru programmās viņa lasa lekcijas un saņem kopumā ne sliktu atalgojumu. Valsts finansē arī visādus piedkļus pie IZM, kā Augstākās izglītības padomi, kurā Vētra un Co arī sēž par ļoti lielām algām un nepavisam nav ieinteresēti, lai līdzšinējā valsts līdzekļu pumpēšanas sistēma tiktu revidēta. Tā visa gudrība.
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas