Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Saskaņa vēlētos mainīties

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ušakovs ir viltīgs
U
Krievnacists savus mērķus nekad nemaina, tikai runāšanu.
Dr.xy
D
Ta ka pilnigi iespejams,ka tuvakaja laika ES arejas robezas tiks slegtas,tad kremla cekistu politiskas apvienibas ,ES un NATO Valsti Latvija, SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ barveziem ir ieteicams nekavejoties nozust austrumu virziena.Preteja gadijuma vinus nodos tiesa par vinu noziegumiem,vai ari labakaja gadijuma austrumu virziena vieniem bus jadodas kopa ar visiem vinu piekritejiem lopu vagonos. One Way Ticket .
Saskaņa
S
nav sociāldemokrātu partija!
vecis
v
sarkanie centurioni raujas pie varas - nu KO?,tad jau jābūvē jauni purčiki ""bēgļiem""?VAI tiešām man būs jāpiedzīvo vēl viens sarkano vājprāts?
:):):):):)
:
Sociāldemokrāti :):) brauc ar dārgākajiem džipiem :):):):), ir privātīpašnieki (urbis). Sociāldemokrātija - tā tikai viņu politiskā izkārtne :)
PORŠ
P
Man DĀRGA LATVIjA, lai ņem, kā visi to ir darījuši, - badā neesmu , jo strādāju un neraudu ! Tikai NE saskaņasPutiniešus ...MURGS.
Tā ir
T
Bet par brīvu un mīkstu republiksaimi mūs audzēja štroskānu junkersu balss!
Pid-ral-lal-lā
P
Visas šīs poltkrimināla varzas mainās tikai nosaukumos un smadzeņkaku iedirsšanas lenķī, lai tupie Diblo LV pirzdami-dirzdami vēlreiz par viņiem nobalsotu. Zagšanā jau 24 g. būtibā nekas nav mainījies, jo silē līdz lūpai iegremdētās rīkles ir pieradušas strēbt kad putra pati iekšā smeļās.
VVZ
V
Cik esmu runājis ar Rīgas krieviem, tad ar "mūsu prezidents" viņi domā Putinu un ar "mūsu valsts"- Krieviju. Interesanti, ko ar "mūsu valsts" domāja Ušakovs? P.S. Krieviem sirds atrodas Sarkanā laukuma apkaimē, un par to viņus nosodīt nevar.
Dr.xy
D
To : VVZ ( 15 : 34 ) " Nosodit " nav nav nozimes.Ir jaizpilda Starptautiskie likumi par okupacijas seku likvidesanu,ieskaitot kompensacijas piedzisanu par nodaritajiem zaudejumiem. Noziegumiem pret cilveci NAV noilguma !
  • 3
  • 0
Lāč
L
PASKAIDROJIET MAN KĀDS, KĀ VAR KAUT KAS MAINĪTIES, JA MAINĀS, NEVIS PAZŪD ELLES UGUNĪS TAS, KAS JAU SAVĀ SĀKUMĀ IR NOZIEDZĪGS UN PRETTIESISKS, VARDARBĪGI UN AR ĻOTI NAIDĪGAS LILVARAS GRIBU UZSPIEZTS, KO ???
Mērķis
M
...tikt pie varas visā valstī, soli pa solim.....
Dr.xy
D
To : ivars graudums ( 15 :24 ) Vai Jums paliks vieglak elpot,ja kremla cekistu atvases saks runat latviski,un iegustot Latvijas Valsts pilsonibu,klus par ES un NATO Valsts Latvijas Prezidentu ? Vai Jums nav zinams ka krievu skolas,lai kur tas ari nebutu,maca "jauno vesturi",kura tiek slavinati kremla cekistu noziegumi un un viltoti visi vestures dati,un notikumi ?
  • 0
  • 0
Gribulis
G
nu bet pašlaik valdošie tam sagatavo visu, pat likumdošanu, neaizmirstot sevi, laupa uz nebēdu un posta JAUNO SAIMNIEKU GAUMĒ, JO KĀRTĪBA ATGŪTAJĀS TERITORIJĀS TAČU NEDRĪKST BŪTISKI ATŠĶIRTIES NO KRIEVIJĀ VISUR VALDOŠĀS SABIEDRĪBAS ATKRITUMU PATVAĻAS, TUROT VISU PASAULI BAILĒS TIKAI AR SAVĀM ATOMBUMBĀM.
  • 3
  • 0
ivars graudums
i
Un tad saakt baigu paarkrievoshanu! Kameer pastaav krievu skolas, neviens latvietis lai krievu partiju neveel!
  • 9
  • 0
WTF
W
Izskatās, ka Nesaskaņa izmato jaunu taktiku- mēģina sarīdīt latviešu partijas. Brīžam atbalsta Vienotību, brīžam-NA. Skaidrs ir viens, kā mēs to redzējām Ukrainā ar Reģionu partiju, kremļa atsūk@tājus nedrīkst ņemt valdībā nekādos apstākļos. Tie ir tieši kara draudi, kā tas notika Ukrainā.
Čombe
Č
Pats jau ar savām rupjībām esi pierādījis, ka maskēts SŪKĀTĀJS VIEN ESI.
  • 0
  • 11
ila
i
PASKAIDROJIET MAN KĀDS, KĀ VAR KAUT KAS MAINĪTIES, JA MAINĀS, NEVIS PAZŪD ELLES UGUNĪS TAS, KAS JAU SAVĀ SĀKUMĀ IR NOZIEDZĪGS UN PRETTIESISKS, VARDARBĪGI UN AR ĻOTI NAIDĪGAS LILVARAS GRIBU UZSPIEZTS, KO ???
Pāķis
P
Boļševiki savus lozungus nemainīs vienalga kādu maizi viņi ēd.
Dundukovs
D
Nekad nav bijuši valdībā tie sarkanie džipisti... bet vai tad vajag , kad jābalso tad Aiča arbūzpartijai un Solvitēna šmuļiem problēmu naff- pukinfiliāle atbalstīs !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas