Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Āboltiņa: Nav iemesla apstrīdēt principu premjera amatam virzīt partijas vadītāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kur nu vēl skaidrāk
K
Citiem vārdiem: virzīs tikai mani!
Latvijas geju biedriba
L
Par Solvitu!
Sanervozējusies
S
Krievi ir taupīgi, tagad neēdīšot un nedi rsīšot, taupīšot uz avīzēm , ar ko dir su slaucīt.
tetetetetet
t
Saskaņas Centra ziedi pilnā krāšnumā un Ušakova kungs kā galvenais atbildīgais. Lauvas kungs jau savulaik stipri reklamējās un maksāja milzu naudas reklāmām, lai no Ušakova komandas tiktu deputātos. Tādi nu ir tie ušakovieši, par kuriem tikko nobalsoja 58% vēlētāju. Bet SC vēlētāji jau nozombēti - var viņu elki šķērdēt, cik grib - kā apmāti Rīgas guļamrajoni balsos par saviem izputnātājiem :-)
Bambams
B
DIALOGS BIJA TAČU VALSTS VALOD
Mirosničenko
M
Prezidentam nav obligāti jāsaprot vai jārunā svešā mēlē.Viņam jāprot ir runāt LATVISKI.Un,ne jau tikai latviešu valodā,vai kādā no dialektiem.
fifī
f
Kabānovs, kapēc tu tu tik dikti nesatraucies par savu partijas biedru ušaku kuram korupcija aug pilsētā. Jūs kam kalpojat? Sabiedrībai, vai pret sabiedrību Latvijā.
Lietis
L
Nu gan saeimai vajadzētu sadūšoties un nomainīt šo prezidentu.Viņam tak nav savas galvas .Viņš runāt nemāk un to ko viņam izdodas izspiest ,tas pats ir Daudzes teikts. Protams TB/LNNK & VL un ZZS neatbalstīs prezidenta nomaiņu ,bet ar SC atbalstu vajadzētu pietikt. Ceru ka SC -am tā veselīgā galva spēj atmest ambīcijas un ir saprātīgi rīcībspējīgs.
Smaaalki
S
Reinikam sen bija vieta cietumā, nevis drošības policijā. Cik nav lasītas negatīvas ziņas par šo aizdomīgo personu, un kurš viņu piesedz?
anonms
a
Pirms okupācijas Latvijā bija Latvijas pareizticīgā baznīca (kā tagad ir Igaunijā un Ukrainā), tādēļ bija arī pareizticīgie latvieši, jo cars Vidzemē pārdeva zemi tikai pareizticīgiem. Bet tad Krievija nogalināja mūsu patriarhu Jānipommeru un pēc kara Latvijas Pareizticīgā baznīca netika atjaunota. Palasi Jāņa Kalniņa grāmatu par pareizticības vēsturi Latvij
jutai
j
Krūmiņam nevajadzēja tik agri palaist muti, tad varbūt kādam arī būtu kādas ilūzijas par šo darboņu "idejisko pamatu..
indīgā
i
Atceraties, cik spilgta izskatījās Āboltiņa, kad viņu saiemā neievēlēja???? Vai tiešām mūsu partijām ir marasma slimība? Dievs, APŽĒLOJIES PAR LATVIJAS TAUTU!!!!
Айо Бенес
А
Избавится от яблочкиной и виенотибы можно только одним путём - попросить помощи Путина и псковской дивизии. Референдум о вступлении Латвии в Российскую Империю!
prinz
p
dzirdēju kā latviešu skolā !!! jaunas pieaugušas krievenes rupji nolamāja pavecu dežurantes tantīti tikai par to, ka dežurante ar šīm ieklīdenēm ļoti laipni runāja viņām nesaprotamā latviešu valodā, vot tur man patiešām aptrūkās latviešu teksta
lat*h
l
Būsi pilngadīgs, tad arī balsosi. Tikai tad jau no suņubūdas līmeņa būsi izaudzis..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas