Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Āboltiņa: Politiķis nedrīkst apvainoties

Vienotības priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa solīja partijai padomāt par savu nākotni, bet vispirms nepieciešams pabeigt jaunās valdības izveidi.

"Es neesmu apvainojusies, politiķis nedrīkst apvainoties ne uz ko, politiķim ir jāstrādā," sacīja Āboltiņa, komentējot vēlēšanu rezultātus. Vienlaikus viņa uzsvēra, ka nejūtas kā zaudētāja, jo vēlētāji balsojuši par pašreizējo koalīciju, turklāt plusu un svītrojumu bilance ir pozitīva.

Taujāta pat savu nākotni, Āboltiņa atbildēja, ka apsolījusi savai organizācijai par to padomāt. Viņa skaidroja, ka uzreiz pēc vēlēšanām, svētdien, bija sasaukusi Vienotības valdes sēdi, kurā jautāja, vai nepieciešams sasaukt ārkārtas partija kongresu. Valde kategoriski noraidījusi iespēju, ka būtu sasaucams ārkārtas kongress, vai to, ka Āboltiņa varētu atkāpties no partijas vadītājas amata vai nekandidēt uz to.

Politiķe arī uzsvēra, ka viņas pienākums ir "novest šo procesu līdz galam" - izveidot koalīciju un jaunu valdību.

Taujāta par iespēju ieņemt kādus amatus, Āboltiņa žurnālistiem atkārtoti uzsvēra, ka ir pārdomu procesā. Kad būs kāds rezultāts, tad par to vispirms tiks informēti partijas biedri un tad mediji, piebilda politiķe.

Kā ziņots, no Vienotības Kurzemes apgabalā Saeimas deputāta mandātus varētu iegūt trīs kandidāti. Āboltiņa saskaņā ar provizoriskajiem rezultātiem ieņem ceturto vietu Vienotības sarakstā - viņa no vēlēšanu biļeteniem svītrota 6289 reizes, bet saņēmusi arī 6540 plusus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas