Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Āboltiņa: Ušakova rīcība var apgrūtināt SC iespējas kādreiz iesaistīties valsts vadīšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
piedavajums
p
piedavaju SC parsaukt par "Naschi"!
varbūt sāksim no SĀKUMA ?
v
" borcinshpirms 16 stundām, 2011.11.08 16:56Atbildēt+4-5 saksim ar to, ka ta idiotiska ideja ( ar parakstu savakshanu ) ir - karteja ...." DZINTARjobeljPARADNIEKUslučvaideru & Co .... KĀRTĒJĀ pēdējās 20-gades " provokacija ar merki : destabilizet LV iedzivotaju attiecibas !!! " - ???????????????????????????????????????????
o
o
Āboltiņa – mūsējie specdienesti noklausās sarunas un īsziņās man piegādā informāciju, piemēram par nākošo ģenerālprokuroru. Mūsu ētikas komisijā ir cilvēks, kura firma ir izstrādājusi bēdīgi slaveno VID amatpersonu datu bāzi. Mēs centāmies ieriebt citiem, lai grozītu Satversmi un nebūtu vēlēšanas pēc lokomatīvju principa. Es par smiekla naudu atpūšos Saeimas brīvdienu mājā. Saeimas informācijas sistēmām uzvar bēdīgi slavenā JL angažēta firma „Exigen dati”
ja
j
āboliņa- noņem cepuri vienreiz
lauķis
l
Šoreiz Solvitai liela taisnība! Tā jau ir: baro vilku, cik labi vien vari, vienalga viņš nebeigs uz mežu lūrēt!
kāda tur hipoteze - FAKTS
k
nacpartidiotu pasākums norāvās, un tas, kas tagad notiek, ir tikai tāda atrauga . Bet, vienalga - fons, uz kā pazīmēties un dūmu aizsegs, tam, KAS NOTIEK AR LIELAJĀM NAUDĀM .
  • 0
  • 0
monitors
m
Mana hipotēze ir, ka šoreiz vilks tika atstāts badā, vien miglainas frāzes, ka kādreiz varbūt Sarkangalvīte baros vilku, ja viņš līdz tam laikam nebūs apēdis vecmāmiņu.
  • 0
  • 0
monitors
m
Politiķu vārdi nesakrīt ar darbiem. Šajā ziņā neviens Sarkangalvīti nebūs pārspējis, jo vārdi bija - biedrosimies ar SC, bet darbi pēc vēlēšanām pretēji. Un tas - kādreiz varbūt paņemtu valdībā, laikam, kad pūcei aste ziedēs, bet tagad ... arī tad, kad pūcei aste ziedēs, valdībā neņemsim. Un kāpēc jākļūst publikai par apsmieklu, kāpēc jārunā blēņas par kurām visi smejas vienalga, vai viņi ir par Vienotību, VL vai SC?
dagnis
d
rizhaa intrigante buutu pakluseejusi labaak
vajag
v
cik parakstu ir jasavac lai tam extremistam un kuditajam atnemtu deputata imunitati?Tas ka ushakovs atklati publiski sumina LV valstiskuma iznicinatajus-sarkanarmieshu okupantus,cinitajus par asinainako rezhimu pasaule,kas musu tautai atnesa Baigo Gadu, ari ir smags noziegums,jo brutali aizskar katra latviesha godu un cienju.
gan
g
jau Āboltiņ ,tad kad tas jūsu partijai būs izdevīgi norīsiet arī šo SC krupi. Nemaz nerunājot par ZZS un ZRP .Šādā veidā jau 20 gadu garumā Latvija ir novesta līdz šādam stāvoklim,ilgi nebūš jāgaida kad Ušakovs lūgs ievest tankus,lai nomierinātu fašistus.Pie tā visa vainīga mīkstčaulīgā Latvijas politiķu rīcība. Redziet nosodīt 16 martu ,sasliet žogu ap pieminekli ,top redziet var.Bet šitā krievu šovinistu sēsšanās uz kala nevienu neuztrauc.Laikam notiek tas ko esam ar savu nevarību pelnījuši.Cerams ka beidzot latvieši sapratīs ka glābiņš var būt tikai balsojot par VL un līdzīgām partijām,tikai diemžēl VLpagaidām tāda ir vienīgā no visas saeimas.Savādāk tā locīšanās no bezmugurkaulnieku puses šo valsti līdz labam nenovedīs ,jāsaka jo tālāk jo sliktāk.
Ministry of Truth
M
Viens labums ir - mēs zinām, ka šis jaunietis ir ne tikai Kononova idejiskais mazdēls, bet arī ieņem to pašu nostāju, ko Interfronte. Tas ir labi, nav jāzīlē, ir vai nav viņš čūskulēns.
K-K
K
... Parakstoties ... Usakovs vai nu pierada savu divkosibu, politisko naivumu, atklaj SC kontroleta un izbidita provakatora lomu, vai ari par jaunu pelnas uzticibu 'savejiem' pec Latvijas OKUPACIJAS atzisanas ... ... Bistama, jeb kurai valstij, ir si kurioza oficiala postena izpilditaja pilsona piesliesanas pret Satversmi verstai nelegalai darbibai, jo referendums tiek organizets ar nepilsonu un pretvalstiska darbiba jau vienreiz notiesatu kadru iniacitivu !!! ...
par draudzīgāku dzīvi
p
Vienotības līdere! lūk jau izskan draudi, ka iekļaušana valdībā var nespīdēt! Varētu padomāt, ka Ušakovam vajadzēja uzkrāsot uz vaiga sarkan balstu sarkanu simbolu un nelikties ne zinis. Viņš ir Krievalodīgo viens no līderiem! Es kā Latviets viņu cienu, viņš pilda savus pienākumus pietiekoši labi! Protams tikai Latviešu valodai ir vienai jābūt Latvijas valsts val.!!! Šeit vajag izdomāt apvedceļu, kā atrisināt šo spriedzes problēmu!? Tākā Latvijā ir divu valodu ikdiena! Ir Krievvalodīgiem intensīvi jāmāca Latviešu valodu un par Brīvu! Visiem Latviešiem, skolas gaitas uzsākot ir jāmācās krievu val.! Tāpat arī Krievu bērniem! Šodienas ikdienišķajās lietās visur vajag lai būtu pieejama informācija arī Krievu valodā. Un ar cieņu un draudzību risinot šo problēmu ar laiku pazudīs šajā republikā problēmas ar valodām. Bet Valsts valoda Latviešu! Tāpat kā Krievijā Krievu! Elementarno Vatson!
pīlādzis
p
Latviešiem un krieviem ir jāapvienojas pret buržuju hidrām - Āboltiņu un Ušakovu.
  • 1
  • 5
Nu
N
70 gadi jau nu gan bija pietiekošs laiks ,lai kaut sarunu līmenī te dzīvojošie nespējnieki latviešu valodu būtu apguvuši.Pat nēģeri iebraukuši jau pēc mēneša runā latviešu valodā.Nesaprotu ,kāpēc mums par katru cenu Latvijā vajag tik nepārspējami tupus un naida pilnus iedzīvotājus.
  • 8
  • 3
borcinsh
b
saksim ar to, ka ta idiotiska ideja ( ar parakstu savakshanu ) ir - karteja vecaka-brala provokacija ar merki : destabilizet LV iedzivotaju attiecibas !!! un ja galvpilsetas mers atbalst to, tas nozime - vaijag iziet uz ielam ( ceru, ka Rigaa vel dzivo gan latvijas krievi, gan ari.... latvieshi ) ar "aicinajumu" ushakovam ATKAPTIES ! PS. citreiz sagaidisim ari "parakstu savakshanu" par LV pilsonibu atnemshanu latv.krieviem un ...
ja
j
saēdies spičkas- muļķi
  • 2
  • 0
humuss
h
Solvita, vārds "kādreiz" jānomaina ar " nekad" , nav te ko izlocīties kā Zatlera tārpam.
nkvd
n
Uškins ir un paliks okupantu p...,varēja labāk palikt Vācijā !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas