Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Āboltiņa: Zatlera Reformu partijas dibināšana ir kļūda

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Lielaka kluda bija uzmest Visu Latvijai! - konsekventi, rudeni bus 60 vietiga 34:26 VL/TB/LNNK : Reformas jauna valdiba, ar periferisko Vienotibu pamale !
kamera
k
Nu ka tad, sarkana laps ir sapratusi, ka ne vina ne vinas studiju biedri Stokenbergs un Pabira pie siles nakasajas velesanas netiks, tapec jau tric un kauc ka kuce....
Oskars
O
VIENOTĪBAI ir DIEVA SODS un TP liktenis........man KAUNS par tādām manas tautas iznīcinātāju PARTIJĀM ... .....
Vidzemietis
V
"VIENOTĪBAS" gļēvums pie tā noveda, ka izveidojas "ZATNERA REFORMAS PARTIJA"!!!
Gotiņai pie spoguļa
G
Čja bi mičala, a tvoja bi Solvitiņa lučše pomolčala. Ieskaties spogulī un pavērtē savu personīgo un Vienotības līderu reitingus, pirms kritizēt citus.
beby
b
Praktiski šī saeima ir atlaista!!! Liels jautājums vai Vienotības Āboltiņa tiks ievēlkēta saeimā???? Ja tā...tad kādai auditorijai varētu būt interesanti eksdeputātes un ekspolitiķes spriedumi,kuri nav pat izskatīti Vienotības valde4s saietā? Vai tā nav visatļautība?Un vai nebūs Āboltiņas gājiens Mūrnieces pēdās?
ŠĀDI VIENOTĪBA UN TĀS LĪDERI IZSKAT
Š
Uzreiz zem nulles ar –0,6 ir ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis, kura vērtējums nepilna gada laikā gan uzlabojies, jo pērn aprīlī tas bija –14. Nelielos mīnusos ir salīdzinoši jaunie ZZS ministri: labklājības ministre Ilona Jurševska (-1,6), viņas priekšgājējs, tagad satiksmes ministrs Uldis Augulis (-3,9) un izglītības ministrs Rolands Broks (-4,3), bet negatīvāk vērtēts ir veselības ministrs Juris Bārzdiņš (-12,6). Identisks reitings –3 ir divām amatpersonām: Latvijas Bankas prezidentam Ilmāram Rimšēvičam un ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram. Saeimas priekšsēdētājas un vienas no "Vienotības" līderēm Solvitas Āboltiņas reitings ir –4,9, bet "Vienotības" frakcijas vadītājam Dzintaram Zaķim tas ir –6,2. Premjera Valda Dombrovska (V) reitings nepilna gada laiklā krities gandrīz par 15 punktiem – no +6 uz –8,5. Saeimas priekšsēdētājas biedra un bijušā spīkera Gundara Daudzes (ZZS) reitings savukārt kāpis no –20 uz –10. Reitings –10 ir arī finanšu ministram Andrim Vilkam (V).
kļūdu labotājs
k
Kļūda ir rudā bārbija Saeimā. Reiz bija Saeimas spīkere, kura nākamajās vēlēšanās vispār netika pat par parastu deputātu ievēlēta, jo bija visvairāk svītrojumu. Āboltiņa, sazvanies ar Ūdri un kļūstiet draudzenes. Tevi piemeklēs Ūdres liktenis
Anna
A
Visi ir kūdas,izņemot''vienotību''.
prezīc
p
Kļūda ir pati Āboltiņa. Tieši jēlīši ir pieļāvuši kļūdas, jo īpaši pēc 10.Saeimas vēlēšanām, kad viņiem piemetās TP uzvaras sindroms. Nevar rīkoties ne ar vienu citu nerēķinoties. Otrkārt - kas attiecas uz Zatlera teikto par Oliarhu ietekmi, tad jēlīši to ir nostiprinājuši vairāk nekā visos iepriekšējos gados kopā. Vienkāršs piemērs - lai ZZS neuzmestu valdību, V pakļaujas un iet uz visiem iespējamiem kompromisiem, ko pieprasa Kurzemes hercogs. Kāds tam iemesls? Vienotības pārlieku lielā vēlme būt varas partijai! Vēl viena lieta - lai arī vienotībā īstas vienotības nav, kā pierādīja Saeimas balsojumi, lielāka vienotība valda 3A vidū. Tāpat, kāpēc gan Zatleram iet pie Vienotības, kura jau iepriekš ir uzmetusi daudzus savus biedrus? Piemērus? Te tie būs - Inese Aizstrauta, tagad izskatās ka tāds būs Edgars Jaunups, Ints Dālderis un galu galā arī pats, lai arī odiozais, JL dibinātājs un tēvs Einārs Repše. UN ko tad Āboltiņa domā? Vina uzskata, ka Zatlers visas šīs fiškas nezina? Ui kā zina! Kā es saprotu, tad tieši Vienotības tizlpolitika un pilnīgs mugurkaula trūkums bija viens no iemesliem, kādēļ Zatlers padzina šo Saeimas sasaukumu!
Andža
A
redzot cik neskaidra ir Vienotības un Zatlera partijas attieksme pret kolonistu partijām, cik viņi nespējīgi aizstāvēt valsts valodu, risināt citus tautai svarīgus jautājumus, normālam latvietim nav cita varianta, kā balsot par NA. Jo vairāk balsu iegūs NA, jo grūtāk būs Āboltiņām un jaunupiem slēgt vienošanos ar okupantiem un viņu līdzskrējējiem.
marta
m
Kas vispār ir Āboltiņa, ka tik daudz atļaujas? Ja arī kādu nevarēšu atrunāt nebalsot par Vienotību, tad vismaz pierunāšu, lai izsvītro Āboltiņu.
Vita
V
Es balsošu par Vienotību, un jau brīdi atpakaļ nolēmu, ka Āboltiņa būs pirmā, ko svītrošu! Nepatīk man liekulīgi cilvēki!
  • 2
  • 1
Čo Čo Sana
Č
Piekrītu , nevajadzēja dibinat jaunu partiju , bet pievienoties ,,Vienotībai ,, un stiprināt to . Nevajadzētu tautu sadalīt , pa partijām . Es par Vienotību balsoju , balsošu arī turpmak . Tur nav zagļu ! Vienotība ,ja nebūtu traucējuši ZZS Lembergi , Brikmaņi , PLL partijas būtu Lieliski tikusi galā ar daudzām broblēmām . Bet oligarhi briesmīgi centās buksēt un nebalsot par labiem plāniem . . Par Zatleru nebalsošu , jo Vienotībai Latvijā būtu milzīgs spēks . Tautai jābūt vienotai !!!
Sika
S
Vai āboltiņa neuzmeta Zatleru preža vēlēšanās? Profesionāla uzmetēja.
beidzot kāds sadūšojās..........
b
jauna partija ar noteiktu mērķi un darbības virzienu ! man pietiek ar to , ka šī partija nesadarbosies ar SC kamēr tie neatzīs okupāciju un Latviešu valodu , kā vienīgo valsts valodu !!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas