Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Āboltiņas veidotās komitejas sastāvs kļūs zināms martā

Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas (Vienotība) veidotās komitejas sastāvs Valsts prezidenta amata kandidātu izvērtēšanai kļūs zināms marta sākumā. Komiteja darbosies martā un aprīlī, bet savu darbību izbeigs maija sākumā.

Kā trešdienas rītā intervijā Latvijas Radio sacīja Edgars Jaunups (Vienotība), S.Āboltiņa šobrīd ir skaidri definējusi, kādi būs šīs komitejas galvenie mērķi. Svarīgākais ir ne vien apsppriest vienu vai otru kandidātu, bet arī "tiešām runāt par to, kādi uzlabojumi ir nepieciešami likumdošanas sistēmā, lai šādu pamatotu bažu, ka prezidentu varētu izvēlēties Zooloģiskajā dārzā, vairs nebūtu".

Saeimas priekšsēdētāja šajā mēnesī uzrunā personas, kuras viņa redz kā autoritātes sabiedrībā un kas varētu šajā komitejā darboties. Jautāts, kas ir šie cilvēki, kurus S.Āboltiņa uzrunā, E.Jaunups norādīja, ka šobrīd būtu nekorekti minēt šo personu vārdus, turklāt daļa vēl neesot devuši atbildi.

Viņš norādīja, ka S.Āboltiņa marta sākumā plāno nākt klajā ar visu komitejas dalībnieku sastāvu. Komitejas darbs ir iecerēts martā un aprīlī, bet maija sākumā šī komiteja plāno darbību izbeigt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas