Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Aivars Ozoliņš: Bez izņēmumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Nu ne jau Repše ar to algu pilikumu to valsti izputināja, nevajag, vismaz, liekuļot.
b00d
b
Tieši tā, tas bija Repšes valdības pirmais darbs, nākamajā dienā pēc apstiprināšanas: no 600 Ls uz 2300 Ls.
b00d
b
Es tikai gribu zināt, kas šodien notiktu, ja Štokenberga & Co prnsiju referendums būtu izdevies.
Proletariātam
P
Kurš radikāli paaugstināja valdības locekļu algas? Vai tik ne marsietis...
anta
a
Augstos amatos sēdošiem algu jāgriež radikāli. Jo krīze ir viņu darbības rezultāts. Un te atrunāšanos ar to, ka valsts pārvaldē strādājošie pametīs valsti dēļ mazām algām, ir absurda. Viņi - neizglītoti, valodu neprotoši, neaudzināti blēži utt - nekur nav vajadzīgi. Vienīgi par palīgstradniekiem..
Karamba
K
Sen jau vajadzēja pieņemt Krīzes likumu, kas ļautu ātri un radikāli atbrīvoties no birokrātiem sabotieriem, gumijas stiepējiem.Bez kompensācijām,atjaunošanām amatos un reālu kriminālatbildību par valsts naudas šķērdēšanu.
proletariāts
p
tu laikam esi jaunulis un tavā atmiņā nav ierakstīti vecāki notikumi. Referendums bija mēģinājums glābt to kas glābjams vai vismaz mēģināt pievērst uzmanību tam uz kurieni gāžamies.
zvirbulēns
z
Tieši JL kopā ar soristiem bļāva par algu paaugstiāšanu, tieši šie muļķīši taisīja referendumus, 13. janvāra haosu, tieši viņi uzspieda uz nekrāšanu, bet tērēšanu.
proletariāts
p
Kurš visus taukmūļu laikus bija pie reālās teikšanas? Kurš savulaik nolika Repšes centienus sākt taupīt un iekrāt "kad IK tik strauji kāpj uz augšu"? vai tik ne TPZZSTB/LNNK? Toreiz pataisīja Repši par marsieti kurš neko no ekonomikas nesaprot, vēl tagad atceros Kalvīša sašutumu ...
proletariāts
p
Ierēdņi treknajos laikos savākušies kredītus, nekustamos īpašumus, mašīnas, tas viss joprojām jāapmaksā. Nav vēlēšanās šķirties no mantas, tātad alga par katru cenu jānotur..., kaut uz nabagu rēķina. A skolotāji, ārsti, policisti var pārtikt no cerībām par gaišo nākotni.
zvirbulēns
z
Blā, blā, blā, nekā jauna, Ozoliņš tik murrā, murrā - te vēl pietrūka, ka TP, ZZS, TB/LNNK traucē nabaga JL sākt strādāt :))))
LM
L
Reaitāte ir tāda, ka joprojām reformu tiek uzdots īstenot ierēdņiem. Kas ir absurdi pēc būtības, jo ierēdnis nevar "savēiem to izdarīt": samazināt algas, štata vietas, pateikt: sorry, patiesībā Tavs postenis ir reāli lieks. Ja to nespēj paveikt ministri, tad vai nu jāmaina ministri, vai jānāk pilnīgi neitrālam cilvēkam, kurš to izdarīt ministra vietā.
dzeris
d
Kas ir pareiza un atbalstāma rīcība - samazināt par 20% algu tiem, kam tā ir 2400, un arī tiem, kam tā ir 240ls? To, laikam, sauc par solidāru rīcību latviskā izpratnē? Un tas viss ir tīrā izrāde, lielākai labāk atalgotajai ierēdņu armijai patiešām viss tiek nokārtots tā, ka nekādi samazinājumi vai neērtības tos neskar, nesēž jau tur tādi, kas paši sev nodarīs pāri, atradīs veidu, kā neko nezudēt. skaistu papīru un koncepciju rakstīšanā musu ierēdņi īsti zvēri, atšķirībā no reāliem darbiem. Tāpat, ne transporta, ne citi izdevumi, nekas tur nesamazinās, ap miļjardu kā tērēja, tā tērē ietrēdņiem, tas samazinājums tur daži procenti. Bet, ko citu varēja gaidīt, ja pašiem ierēdņiem, kas jau sevi "pierādījuši" ar visu ko, tikai ne ar reālu pozitīvu darbu, uzdod pašiem sevi reformēt? Tikai nesaprotu, tas lēmums pieņemts aiz muļķības, vai nevarības, vai tāpēc, ka, īstenībā, visiem par to nospļauties? Ja gribētu patiešām ko darīt. un taupīt pa īstam, kas traucē ar ierēdņiem izdasrīt to pašu, ko ar pensionāriem - iesaldēt visas algas, kas lielākas par 400 - 500 ls, tik daudz maksāt uz rokas, to pašu ar deputātiem, valdības locekļiem - lielākā cilvēku daļa Latvijā vairāk nesaņem, un, nekas, dzīvo, lūk, tā būtu īsta solidaritāte un tauta aplaudētu. Un atcelt visu valsts transportu, grib - lai iet kājām, negrib - lai brauc asr savu, kā mēs visi. Arī bez tā ierēdņiem paliek milzīgi daudz privilēģijas - veselēbas apdr., utt, par ko daudzi var tikai sapņot. Un pārējo naudu, labi, maksāt kādās parādzīmēs, ko atmaksāt labākos laikos. Ir krīze, un arī jārīkojās, kā krīzē, nevis jāspēlē teātris ar "solidaritāti."
AD
A
Varbūt, ņemot vērā reālo ārkārtas stāvokli, jāpalielina VK pilnvaras?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas