Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Aizvien vairāk iedzīvotāju Krieviju uztver kā draudus neatkarībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
l'avocate
l
Gandrīz hamletisks jautājums: kas esi blēdis vai planprātiņš, ja nesaproti, kādēļ nospiedošais vairākums postsovetiskās zonas valstis neatlaidīgi cenšas iestāties NATO un izvēlas ASV par savu drošības garantu? _____________________________ pareiz! :)))) mums tač pofik zem kura gulties!!! :))) ASV vai Krievija...kurš pēdējais - tas ar būs tētis! droooošibas garants...ASV??? pffff...muahahahahaha!!! skatos, dažiem deguna urbšana, tēžu izgudrošanas laikā, ietekmē smadzeņu darbibu... :)
lno
l
Bet kāda jēga - tādiem satrauktiem bērniem kā Ino & Co jau nevajag domāt ar savu galvu - viņiem pietiek ar mēdiju ideoloģisko pupu, lai tik, pasarg dies, nav pašiem par kaut ko jāuzņemas atbildība. ___________________________________ Nu jau mēs esam bērni, tad redzot tavu degsmi, vai man jāsecina, ka esi nagu maucējs ar stāžu? Gandrīz hamletisks jautājums: kas esi blēdis vai planprātiņš, ja nesaproti, kādēļ nospiedošais vairākums postsovetiskās zonas valstis neatlaidīgi cenšas iestāties NATO un izvēlas ASV par savu drošības garantu?
l'avocate
l
Vnk daži pieņem šāda veida aptaujas par 100% patieso, un uzskata ka ja jau 35% NO 1007 izteica viedokļus, ka Krievija ir drauds, tad tādas domas ir 35% no visiem Latvijas iedzīvotājiem! Nevajag izraut no konteksta! mācies domāt ar smadzenēm, nevis ar pakaļu!
l'avocate
l
Stulbāku sabojājušos plati par tevi laikam grūti atrast. Ja nesaproti, kas ir aptauja, statistika un kā to interpretē, un kā galvenais atlasa cilvēkus kas piedalās aptaujās (idejai: salasa aptuveno Latvijas iedzīvotāju profilu, tautību, nodarbošanos, izglītību, ienākumus) tad paklusē. _____________________ Es to visu saprotu, rakstot savu komentāru, es gribēju pieverst uzmanību uz dažu skaļas rikles īpašnieku izteicieniem: "...35% draudzējas ar galvu, pārējie atbalsta Lavrova deklarēto jauno Krievijas politikas standartu..." utt. Vnk daži pieņem šāda veida aptaujas par 100% patieso, un uzskata ka ja jau 35% izteica viedokļus, ka Krievija ir drauds, tad tādas domas ir 35% no visiem Latvijas iedzīvotājiem! Nevajag izraut no konteksta! mācies domāt ar smadzenēm, nevis ar pakaļu!
l'avocate
l
piekritu par 100%! Gribu piebilst vēl kko, jautājums ir tāds - kurš apmaksāja šo aptauju un kurš samaksāja lai to ievietotu šeit?
mērglis
m
taatad Juus, kas uztverat Krieviju kaa drudu neatkariibai ,es domaaju politiskai ,faktiski gaidiet trešo pasaules karu..., padomaajiet veelreiz.
Imants
I
Ne stulba. Vienkākši valdošie dara visu lai tautai viss būtu pofig.
Imants
I
viena no iespējam tikt vaļā no parādiem, vienmēr ir bijis karš.
MaTeX
M
Cik gan Latvijas tauta var būt stulba ?
Juris
J
Reāls drauds Latvijas neatkarībai ir "mīksti" un aprobežoti politiķi, un tikai!
Jānis
J
Dīvaini aptaujāta neliela iedzīvotāju daļa un tā tiek pasnoegta ar mērķi iebiedēt. Nav īsti skaidrs,m vai šī izpausme nav pakārtota "bet mēs par to jau brīdinājām". Tādējādi atbrīvojot no pienākuma strādāt nacionālo interešu vārdā (saabiedrības kopuma interesēs). Pašreiz neviens necenšas paskaidrot, kā varēja rasties situācija, kad "tirgus vērtība" būtiski atšķiras no vēl pirms īsa brīža veiciunātajai tirgus vērtības veidošanas principiem, ko radīja nekontrolēta naudas ieplūšana nerēķinoties ar nacionālajām intereēm. šī vērtējuma nepieciešamību aizstāj ar aptauju ar rezultātu "laiks pazust, jo nu vairs nav labi un būs jāatbild".
K-K
K
... Neskatoties uz patreizejo savstarpejo draudzigo sadarbibu ar Krieviju (ABRENES DAVANU pret EZELA AUSIM), tomer busim mozi - piedalisimies pasaizsardzibas del Polijas un Zviedrijas uzsaktai Ziemelvalst Aliancei, kas butu lidziga Vidussjuras ... un tad turpinasim tirgoties ( samaksajot ar trimdinieku iepludinatiem 100 mil L/g. )... ar visiem, kas tad nekait tautiesiem, lai jau arzemju bankas un monopoli cinas par piegadi un investicijamvinu infrastrukturas - pasu zemes !
K-K
K
... Tas nozime, ka >70% latviski runajoso iedzivotaji uzskata, ka Krievija ir drauds Latvijas (latviesu tautibai piederigiem) neatkaribai - tagad deretu paintereseties par pilsonibas % so cilveku vidu - ja ta, ko daris valdiba pilsonu aizsardzibai, pret siem draudiem ???
kleks
k
Protams Krievija ir drauds Latvijai.Krievija ir muusu strateegiskais ienadnieks.Bet Nato vai Asv mums arii nepaliidzees,vini Latviju nodos, kaa jau daudzreiz bija -pimeeram Jaltas konferencee
ululiņš
u
Tev laba doma. Jāpārdod šeit visi īpašumi un jābrauc uz Tobago,kamēr Latvijā vēl nav iebrukuši krievi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas