Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Apdraudēta vairāku kultūras izdevumu izdošana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oho
O
7.rinda no augšas pareizi jābūt " Edgars Vērpe "
Oho !
O
Kultūrkapitāla fonda direktora K.Vērpes un viņa sievas S.Krastiņas ģimene pa kultūru dzīvojoties ir kļuvusi varen šika un varena. Vai Vērpe tur gadījumā par bosu nav uz mūžu iecelts? Visšikākās mašīnas ģimenes locekļiem, nopirkts dzīvoklis Rīgas ekskluzīvajā zonā, sieviņai labs biznesiņš, kuram naudiņa laiku pa laikam tiek piešķirta no VKKF līdzekļiem, jo tur jau bosiņš ir vīriņš. Un tas viss no nīkstošās un nožēlojamās kultūrai piešķirtās naudiņas. Bet varbūt kultūra Latvijā tā nīkst , ka administratori tādi kā Kārlis Vērpe(seniors) un Co šiki dzīvo? Un velti K.Vērpe atrunajas, ka viņš ir tikai administrators, kas bīda naudu šurp-turp pozīcijās, bet faktiski viņa ģimenes šikais dzīvesveids liecina ko citu... Lai tik klapē ciet K.Vērpes sievas S.Krastiņas žurnālīti "Dizaina studija", kurā regulāri publicējas K.Vērpes un S.Krastiņas dēls un šai ģimenei pietuvināto draugu ģimenes locekļi (piemēram, Iltnere jaunākā no Ievas Iltneres ģimenes kopas). Varbūt Latvijā ir daudzi talantīgi mākslinieki, bet viņi fonda naudu vai publicēsanos nevar saņemt jo priekšā Vērpes-Krastiņas ģimenes un draugu- čomaku KLANS.
pro
p
bumerangs » eu 20:28 eeee..... rokas nost no Latvijas arhitektūras,,,,,, Ha, ha, ha! Vai tad Latvijā ir kaut kas no arhitektūras vairs palicis? Pieminekļu Dambis Rīgas centru picūkāja ar visādiem betona klučiem, bet laukos viss brūk kopā pats no sevis, muižu centros nu jau ir vairāk drupu kā ēku, toties neko nemet no sarakstiem ārā, tādi demonstrē savu svarīgumu un lai nosargātu savu un savu radu krēslus Rīgā. Sen visu pieminekļu uzraudzība būtu jāatdod pašvaldībām, tur vismaz zina kas notiek, inspekcijā galvenais tikai saņemt labas algas un kukuļus. -------------------------------------------------- ------------------------- Nav jāsniedz valsts atbalsts tik elitāram izdevumam. Arhitekti - tie, kas grib - bez pūlēm un sāpēm var to sponsorēt (ar attiecīgu abonēšanas maksu vai priekšmaksu).
bumerangs
b
eeee..... rokas nost no Latvijas arhitektūras,,,,,, Ha, ha, ha! Vai tad Latvijā ir kaut kas no arhitektūras vairs palicis? Pieminekļu Dambis Rīgas centru picūkāja ar visādiem betona klučiem, bet laukos viss brūk kopā pats no sevis, muižu centros nu jau ir vairāk drupu kā ēku, toties neko nemet no sarakstiem ārā, tādi demonstrē savu svarīgumu un lai nosargātu savu un savu radu krēslus Rīgā. Sen visu pieminekļu uzraudzība būtu jāatdod pašvaldībām, tur vismaz zina kas notiek, inspekcijā galvenais tikai saņemt labas algas un kukuļus.
hujist
h
un labi vien ir -- maksla plus- jau sen atgadinaja padonju laika izdevumu- tira makulatura ----- kulturas forums tik elitars ka to neperk pat taja pieminetie--- foto kvartals- mates un meitas izdevums--- labi vien ir ka paliks bez algas - vares stadit kartupelus bet vai gribes tuksmuldetaji----
eu
e
eeee..... rokas nost no Latvijas arhitektūras,,,,,,
kas viņus lasīja?
k
šaurs draugu loks tur bezgalīgi aprakstīja un slavēja viens otru, baigie kulturāļi :D
bix
b
Un kritizē, manuprāt, galvenais! (ne tikai sevi)
culture
c
Labi vien ir, ka uz nodokļu maksātāju rēķina beidzot beigs ražot tās makalatūras kaudzes, kurās sevi vien apjūsmo un slavina.
John
J
Pastalas, bet brivi
bix
b
Divus no šajā sarakstā iekļautajiem izdevumiem es regulāri lasu un zinu, ka "Zīlīte" un "Ezis" ir ar neaizstājamu saturu un kvalitāti. Man patiešām ikdienā vajag taustāmu kaut ko, jo šī virtuālā vide man nešķiet vairāk "īsta". Nu ko, laiks grimt tumsībā vai arī neatbalstīt kultūru Latvijā. Tā nu es aizvien vairāk apņemos pazust no Latvijas.
barons
b
protams, protams! tik dzelteno lasiisim - kursh ar kuru gul, kaadaa kraasaa apakshbikses (es atvainojos), kaa uzlabot miesas priekus un atrast jaunas un nebijushas sajuutas gultaa, virtuvee un vel nezin kur!! tas podinjs virs kaklinja tad vienkaarshi saaks smirdeet....Gara maize kļuvusi par reti pieejamu, gandriiz izniikstoshu kuultuuraugu. Un "Sarkanaa graamata" vairs nepaliidzees
furors
f
Kad naudas vairs nav, tad atceras "neatkarīgus kultūras izdevumus". Varbūt tomēr nevajag noklusēt, ka 607 000 citas summas, ko tērēja VKKF "preses izdevumiem" , ir lielā mērā politiskā mārketinga izdevumi. Tā tos vajag saukt un nevis par "preses izdevumiem". Jo VKKF samaksāja Lauku Avīzei, Neatkarīgajai un Dienai vienas politiskās partijas interesēs, lai tur ķatru nedēļu parādītos labais ministrijas tēls..
Dinijs
D
Uzskatu, ka šie kultūras izdevumi apkalpoja pārāk mazas auditorijas un neattaisnoja tajos ieguldītos līdzekļus. Šo izdevumu žurnālisti un mākslinieki varētu atmest latviešu "viensētnieka principu" un apvienot spēkus viena spēcīga kultūras portāla izveidē, kur publicētu blogus, apskatus, intervijas un pasākumu afišas, foto&video galerijas. Varētu čivināt uz nebēdu.
Культуртрегер
К
Свобода приходит нагая.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas