Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Aptauja: Reitingu līderi joprojām SC un ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ksenofīls
k
Reitings - kārtējie ķosmopolītu (to pašu "komunistu"!) saltie meli un nekas vairāk...!
Kaspars
K
Vismaz es redzu, ka latviešu valodā rakstošo mēdiju reitingos visaugstākajā vietā pelnīti atrodas Nacionālā apvienība Visu Latvijai-TB/LNNK. Neko par zatleru nezinu....
nevajag aptaujāt bomžus
n
......................
Edgars
E
tos jau viņi aptaujāja
  • 0
  • 0
riebigi
r
veids kada banditiskaa kremla gangrena `brivajaa` LV joprojam nodarbojas ar patalogisku melu propagandu ddd
Edgars
E
Kas tās par muļķībām. Kur viņi to aptauju veikuši? Izskatās ka Tvaiku ielā. Cik es cilvēkus satieku tad pārsvarā lielākā daļa taisās balsot par VL. Zatlerim tāds reitings varētu būt tikai kādu nedēļu vai divas pēc viņa slavenā lēmuma pasludināšanas
intellektualists
i
ja jūlijā par šo politisko spēku balsotu 8,7%, tad augustā – 10,4% vēlētāju. - Dīvains spriedums. Rusificēta domāšana?
Dimbā
D
Kā jau visās iepriekšējās vēlēšanās,atkal jāizvēlas kārtējais mazākais ļaunums. Droši zinu, ka nebalsošu par SC,ZZS un Vienotību, jo tad nebija jēga tēŗēt laiku un iet uz referendumu, lai balsotu atkal par šo nevarīgo un korumpēto kompāniju. Atliek ZRP un VL. Un diemžēl šīm partijām manā skatījumā arī ir vairak mīnusu nekā plusu. Izšķirties tik tiešām būs grūti.
jenoti-žu ļiķi
j
# Veculis pirms stundas, 2011.08.22 18:13 +5 -1 Bubuļstāstus par oligarhiem un PSKP tu vari pastāstīt maziem bērniem, kad tie sagrēkojušies zaptes burkas zagdami. "vienotības" rindās PSKP biedru netrūkst un par tiem oligarhiem vispār labāk būtu paklusējuši! Šodien vēl Kristovskis bija spiests atzīt, ka čupojas ar tiem pašiem Ventspils gala oligarhiem
pats tu žuļiks
p
es saprotu, ka tun neko citu kā troļļot neproti bet pēc 1991. gada Latvijā nav neviena PSKP biedra. un kāpēc tu žuļik izmisīgi meklē PSKP biedrus "Vienotībā", bet vecos interfrontistus neredzi? un kas pats biji PSRS laikā? 50 gadus ar mašīnpistoli zem egles nodzīvoji?
  • 3
  • 3
aptaujātājs ir analfabēts vai muļķi
a
"Tautas partiju – 0,8% (jūlijā – 0,5%)" - kas tad tās par muļķībām!? Tautas partijas sen vairs nav, un tāpēc šādai viltus aptaujai ir nulles vērtība.
vēlētājs
v
Es gribētu, lai jauno valdību vada Vienotība, bet ar noteikumu, ka tai pievienosies ZRP, kas vajadzības gadījumā apturēs nevēlamu sadarbību ar oligarhiem un Visu Latvijai - kas novērsīs sadarbību ar Kremli. Dombrovski labprāt vēlos redzēt finanšu vai ekonomikas ministra amatā, bet par premjeru jebkuru citu partijas biedru!
Dainis Grabovskis - TK brīvais sara
D
Muļķis...
  • 0
  • 0
Oskars
O
Tas nozīmē , kad Latvijas KOMUNISTI - ZAGĻI tiks PAKĀRTI .
Kārlis
K
Es neticu, ka latvieši ir tādi idioti, līdz ar to es neticu šai aptaujai, jo vairums mani paziņas un draugi teikuši, ka balsos par Visu Latvijai latviešu nacionālo partiju, kas ilgi un sūri gāja līdz mērķim , lai iekļūtu saeimā pāri meliem, pāri cinismam, pāri ignorēšanai u.t.t.. Priecājos, ka man nav trāpijušies bezprāši par draugiem un paziņām, kas svešo vērtē augstāk par savējo, kas gatavi svešā priekšā locīties kā dēles, kas par neko neinteresējas, kā tikai par savu vēderu un savu ego. Tomēr es ticu savai latviešu tautai, ka tai veselais saprāts atgriezīsies, un ja ne es savā atlikušajā mūžā, jo šodien man palika 60, tad vismaz mani bērni vai mazbērni piedzīvos laikus, kad Latvija būs latviska valsts un nodevīgie kangari manā tautā tiks ignorēti, jo pēc šīs aptaujas to ir pārlieku daudz.
Jānis Mednis
J
Pilnībā piekrītu. Domāju, ka saprāts jau lēni, bet tomēr atgriežas. Pat šī aptauja uzrāda VL atbalsta pieaugumu. Pēc vilšanās dīvainajā meistarojumā ko sauc par ZRP, saprāts sāks atgriezties ātrāk.
  • 8
  • 0
!!
!
It kā es aptaujas dēļ lai atteiktos vēlēt vienīgos jēdzīgos - VL!
BALTS
B
VISI ZINA KA IESTUDĒT VAR VISU ARĪ DARBA PROCESU UN STARP AMATNIEKU UN KLAUNU IR LIELA ATŠĶIRĪBA : ŠIE PAT UZ KLAUNIEM NEVELK - GARLAICĪGI !!!!! KLAUNS IZKLAIDĒ BET ŠIE PAT TO NEMĀK ........
BALTS
B
DARBA PROCESA EMITĒŠNA - TEĀTRIS FOTO : IT KĀ VIŅI KAUT KO DARĪTU !!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas