Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ar grūtībām izdodas apstiprināt Latvijas pozīciju par jauno ES līgumu; opozīcija pirms balsojuma pamet sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sandris>>Kārlis>>pakaus
S
Latvija bij Krievijas"pakaļā" lidz 1990...tagad bāleliņi brauc pelnīties uz ES valstīm,kuras nebij Krievijas pakaļā un brauks vēl labu laiku,jo DIVDESMIT gados nevar atjaunot to,ko grāva 45 gadus.Visbriesmīgākais-tika brutāli pārrauta paaudžu pēctecība.Pakausi!Te jau nav runa par algu(jā,līdz MANAI ALGAI Jums vēl daudz jāaug,jāmācās un jāstrādā).Valsts budžetam jābūt tādam,kāds tas ir un budžeta deficītam arī jābūt saprāta robežās.Nav ko aurot-tiem,kuri'PIE ŠPRICES" būs jāsāk domāt ar galvu,ne vis pakaļu un tad runāt gudrās GODMAŅRUNAS,ka esot to un to nepareizi darijuši.
Kārlis
K
To ,ka vienotība lien eiropai pakaļā bez ziepēm saprotu,nu bet nacionālā apvienība.? Kretīni
Pilsonis
P
Nenoturējos, nedaudz pakomentēšu. Nekāds līgums nav noslēgts, bet tiek gatavots. Diemžēl viss notiek pilnīgā slepenībā. Deputātiem pret parakstu, un arī ne visiem, tikai tiem, kuriem ir pielaide valsts noslēpumam, iedod palasīt, pēc tam paņem atpakaļ. Nav iespēja analizēt un diskutēt par tā saturu ar speciālistiem - juristiem un ekonomistiem, ar sbiedrību. Tsa ir slepens! Tā esot lūgusi ES. Būtība - taisns ceļš uz Eiropas Federāciju. Pilnīga ekonomiskās patstāvības zaudēšana Latvijai (piekrītu tiem, kas uzskata to par deputāta zvēresta pārkāpumu). Nacionālos budžetus apstiprinās ES. Mēs te priecājāmies, ka aizdevēji decembrī pabeiguši misiju, bet te atdodamies uz mūžu. Pie jaunas krīzes un iespērjama budžetra deficīta virs 3% - vēl papildus soda sankcijas!!! Par šādiem likumiem, kuri noteiks, kas Latvija būs nākotnē - ir jālemj tautai! Nav pieļaujama NEKĀDA slepenība Vienotības stilā.
ROBERTS
R
ES DOMĀJU , KA IR PAREIZI , KA NOSLĒDZA LĪGUMU AR ES . TAD MĒS BŪSIM AIZSARGĀTI NO AUSTRUMU IETEKMES , KAS VISU LAIKU TIEK PROVOCĒTA AR VISĀDIEM REFERENDUMIEM .
Sandris
S
Neredzu ļaunuma,ja tiek pieņemti LIKUMI,pēc kuriem ne tikai"mazajam cilvēciņam ģimenē" BET ARĪ VALSTIJ KOPUMĀ JĀDZĪVO savu finansiālo iespēju robežās.Tad jau arī neviens neraudās,ka nespēj atdot ņemtos kredītus.Nesaprotu tos,kuri redz"neatkarības zaudēšanu":tiek liegta BEZJĒDZĪGA saimniekošana.
pakausis
p
Labi.. tad dod man savu algu un es tev teikšu, kas ir "jēdzīga" un kas ir "nejēdzīga" tērēšana.. ko tev drīkst pirkt, ko tev drīkst darīt, kur tev ieguldīt.. nu tā, lai tu muļķīgi naudu netērētu :))) Koa.. neder? Kapēc? Saki - kas es tāds, lai zinātu labāk?.... Nu? :))) Un kas viņi tādi, lai zinātu labāk? Kāda pie velna viņiem vispār morāla tiesība kaut ko teikt un komandēt? Papēti kāda vārdam suverenitāte vispār ir nozīme.. un padomā, cik ļoti tev tava personīgā suverenitāte ir svarīga ikdienā. Cik ļoti tev dergtos, ja tev par katru savu, neatkarīgi apdomīgo vai neapdomīgo soli, būtu jāatskaitās kaut kādam ierēdnim, kaut kāda cita ierēdņa uzrakstīta likuma ietvaros. :) Un nopriecājies, ka nav pagaidām nekādu tādu likumu, par kuriem tu runā, kas ierobežotu tavu individuālo suverenitāti liedzot tev "bezjēdzīgu saimniekošanu" :)))
  • 2
  • 0
pakausis
p
rakstelis reāli par to kā meklēja izklīdušos deputātus pa smēķētavām.. bet tas jau ir tas kas cilvēkus interesē - vai ne Diena? Kāpēc rakstīt par to kāda tad ir fakstiskā ĀM pozīcija uz konkrētajiem līguma punktiem - par to ne vārda.. priekškam.. tas tak nav svarīgi! nav svarīgi arī runāt par to kāda velna pēc tas līgums ir tik diži slepens un vai tā tam būtu jāpaliek.. priekškam.. labāk uzrakstīsim par to kā meklēja erzacnacionāļus pīpētavās un kā Āboltiņa ķemertiņā aizsēdējās - jo tā taču ir profesionāla žurnalistika!!
Jurševska no Līvāniem,Urbanovičs no
J
Rēzeknes pamet Likumdevēju zāli,jo 'viniem isti nepatīk dziļāka un tiesiskāka Latvijas integrācija Eiropas Savienībā
vairis
v
redz kad stājāmies ES tad nekā tamlidziga nebija, bet musejie jau gatavi uz balta papira parakstities, lai tak brisele raksts pec tam ko grib. nu ja latvija boikotē jauno vienošanos kā sev neizdevigu, ko tas maina. ja ligums tad nestājas spēkā tad vajag izspiest kaut normālas subsidijas zemniekiem un ceļiem no kohēzijas fonda. ja pārdoties tad par iespejami augstāku cenu neviss kā tagad par velti
to Anna
t
atslābsti, pilnmēness jau mazinās
tas pats
t
krievs ar annu na shee
vilks (ne jenotvilks)
v
Jenoti par varas makti cenšas graut valsts suverenitāti !
@
@
Opozīcija kā akmens kaklā visai valstij.
Tam es 100 punktos piekrītu,
T
Labāk viņu algu mēs būtu novirzījuši neproduktīvo ģimeņu ārstēšanai nevis šo mu..u algošanai likumdevēju darbā.Vienīgi cerības,ka atžirgs,citādi nu nemaz nedrīkst balsot ne par SC ne par ZZS
  • 2
  • 1
pakausis
p
nu tu tad laikam esi viens no tiem, kas nevar vien sagaidīt, kad visa pasaule sadosies rokās un mums visiem pateiks ko mēs domājam.. vai ne? Sovjetu laiki ar to tieši bija baigi labie - nebija nekādas opozīcijas.. bija tikai vara. Vara un cilvēki... un vai ku labi klājās varai, jo nebija nekādas opozīcijas, kas vismaz iebilstu, kad cilvēkus mērdēja cietumos un Sibīrijā par neparko :)) Vai ne.. ideāla pasaule būtu bez opozīcijas!.. īpaši tādiem sīkiem puņķēdājiem kā tu, kurus tad labākas nākotnes vārdā varētu mērcēt paša smaganu sulā no rīta līdz vakaram :)) Šoreiz opozīcija rīkojās reti pareizi un darīja vienīgo, kas bija viņu spēkos, lai mums būtu vismaz kaut kādas cerības, ka mūsu mazbērnus nenointegrēs Eiropā līdz tavam mentālajam stāvoklim
  • 2
  • 2
anna
a
tā gan. citādi viss no rokas. cilvēkiem nebūtu jādomā un jāraizējas. tikai akceptēt. varētu par nesekot līdzi . jo pie varas ir dievi. tikai zaudējam neatkarību. un kas par to. gan jau viņi zin labāk
  • 1
  • 1
Helena
H
Nerunājot par konkreto jautājumu-liekas ka pedējo laku ļoti bieži dzirdam, ka "opozicija pamet sēdi". Par ko viņiem maksā algu? Varbūt , lai iesniedz atlugumus ja nevēlās strādat bet vienīgi kaut ko "demonstrēt". Lai demonstrē ka bezdarbnieki, nevis liekeži!
neizliecies par glupu,kā tā līvānie
n
mārupiete,kuras nesaprata kā darbosies un kāda jēga no jaunā Eiropas Savienības līguma,viņam labāk labpatikās pastaigāt ar savām kājām pa Saeima gaiteniem,nevis spriest,lemt par Latvijas tautas labumu.
  • 2
  • 1
anna helēnai
a
kā tu reaģētu, ja viss tiek klusiņām izdarīts? tevi tas neuztrauc varbūt tas ir vienīgais veids - kā pievērst sabiedrības uzmanība notiekošajam? runājot par šo konkrēto jautājumu
  • 1
  • 3
SC biedrs
S
Iet runa par valsts konstitucionāliem pamatiem, to vajag nodot uz gadu vērtēšanai Satversmes Tiesā
anna
a
un to varētu VL izdarīt. varbūt tad viņu pastāvēšanai būtu jēga
  • 1
  • 3
Jukums
J
Notikumi tiešām atgādina cirku:)... Bet par pašu šo dokumentu nevaru spriest, jo nezinu kas tur tieši teikts. Ja jau pat deputātiem tas ir bijis pieejams tikai divas dienas, tad, kur nu mums pārējiem.
Ja es runāju par
J
ZZS,tad domāju par SC.Ja domāju par SC,tad runāju par ZZS.Kopā uz austošo rītdienu Ušaka,Lemba vadībā.Uz komunisma sibirtāli.
  • 3
  • 0
Jukums - annai
J
Es tikai vēlējos pateikt, ka mums ir par maz informācijas lai spētu šo konkrēto dokumentu izvērtēt. Bet ļoti daudzos gadījumos Jums ir taisnība - cilvēku pasivitāte ir pārāk liela. Acīmredzot, tikai reāls bads viņus var pamudināt sākt savu pozīciju paust aktīvi. Tādas formas, kuras nu ļoti nepatiktu varai, ieskaitot.
  • 0
  • 2
anna
a
ir tikai viens variants - pagulties tikai jāizlemj kurai lielvarai. tas ir vienīgais turpinājums "ko nu mēs parastie cilvēki"
  • 0
  • 3
anna
a
"ko nu mēs" šitā mana māte saka. ar šito tālu var tikt
  • 0
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas