Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Atsakoties no Zatlera vārda partijas nosaukumā, neatsakās no viņa kā priekšsēdētāja

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
***
*
Žēl, ka mediji tik mērķtiecīgi norok ZRP. Ja paskatās drusku ārpus klasiskajām poltishēmām, kādas tās prata veidot Liepnieks, Bendiks un citi aroda meistari, tad viņos ir spēks, vienīgi trūkst slīpējuma, stājas un sakodiena.
Dziesmis
D
"Mīļais nesteidzies! Kam jānotiek, notiksies, Bet nākotni paredzēt mums nav lemts, nav lemts..."
komjaunietis
k
noteikti jāpadzen,jo baidija latviešus ar krievu tankiem un tāldarbibas bumbvedejiem virs Baltijas valstīm
Bucha
B
Prezidents slikts, ZRP slikta, tad jau skaidrs, kursh jums ir labs...:)
Nu nē
N
Neticu gan, ka atmetot Zatlera vārdu šī partija kļūs simpātiskāka latviešu tautai.
Un
U
neatsakās arī no Rīgas un Ventspils ostu prihvatizēšanas...
Balamute
B
Kādreizējam manam matemātikas skolotājam šādiem gadījumiem bija lielisks apzīmējums- "idiotu bars".
ZRP,uū,kur jūs esat,ka tauta neredz
Z
vectēvs 27.02.2012 12:19 Ziņot! Jenoti pārbijušies no tā ,ka prezidents solījās izvērtēt valdības darbu pēc 3,5 gadu lāča valdīšanas,TĀDĒĻ TIESISKUMA KOALĪCIJA UZSĀKUSI POZITĪVISMA UN MELU KAMPAŅU PAR DZĪVES AUGŠUPEJU VISĀS JOMĀS, kaut gan patiesībā tik loti zems dzīves līmenis / 87% valsts iedzīvotājuiem / ir bijis tikai pēckara padomijā.
Bucha
B
Piekriitu 100%
  • 0
  • 0
to logo gan nomainiet :))
t
Drusku izpurināt savus kadrus, pievilkt jēdzīgākos no Vienotības, kuri nepiekrīt Solčas cekuliņa kaprīzēm un karogs būs atkal mastā. ZRP ir ļoti kvalitatīva programma, skaidras idejas un drosme cirst pa pūzni.
pakausis
p
nu ja.. nesanāca no Zatlera nekāds harizmātiskais līderis.. nepietika krampis dakteram :)) No sākta gala jau to protams neviens pamanīt nespēja.. hehe.. polittehnologi iocik :DD
un
u
apetite rodas edot......cik mus var arstet...daktera kungs
lolita
l
Tieši no vārda REFORMU jāatsakās - lai paliek tikai Zatlera partija. Tas vāds reforma jau tā noriebies, tāpat kā konsolidācija un integrācija. jo tie ir tikai vārdi bez jebkāda seguma.
kā tiek pie siles...pārvēršas par c
k
Tad jau sanāk,ka TP "kampēji" ir tīrie enģeļi salīdzinot ar zatleriešu partiju Bet Vienotību tomēr pat ZRP nespēj pārspēt tautas apzagšanas maratonā
Imants
I
cik var murgot? Jau22 gadu reformu un pārreformu. Un viss beidzas ar zagšanas veidotāju uzvārdu nomaiņu. tagad pie ostām un mežiem un latvenergo "reformātori " rokas stiepj.
???-Jukums
?
Vinji vismaz kaut ko dara.Tad jaaprasa kura partija juusupraat ir veikusi kaadas pozitiivas reformas. Es redzu, tikai ko graujoshu, no V puses!
  • 0
  • 0
Jukums - ???
J
Nu beidziet - ar šādu vīģes lapu nevar aizsegties. Tās nepavisam nav tās noteicošās reformas, kuras tik ļoti gaida visa sabiedrība - tās, kuras ir nelaimes cēloņi un kurām sen jau bija jānotiek. Vispirms reformām ir jabūt sociāli-ekonomiskajā jomā, bet to taču nav! Un neredzu šeit nevienu pašu ZRP iniciatīvu - pat pie labākās gribas neredzu!
  • 0
  • 0
???
?
Kjiilis rosina uz reformaam izgliitiibas jomaa, ZRP iestaajaas par veeleetaaju registru, ( lai nevareetu kolektiivi ieseedinaat balsotaajus un aizvest uz balsoshanas iecikni ), atklaataas balsoshanas Saeimaa, lai veeleetaajs vareetu saprast, vai vinja ieveeleetais deputaats atbilst uzticiibai. Laikam ir par maz? Toties VM un LM ( V ) veic superiigas reformas!
  • 0
  • 0
Jukums
J
Diemžēl, izskatās, ka tieši tā ir arī šajā gadījumā - nekādu reformu taču nav un pat nav darba kārtībā uz apspriešanu, diskusijām - kur nu vēl uz jau sen nokavēto ieviešanu. Toties uz amatiem - ohoho, padod tik priekšā...
  • 2
  • 0
tā jau ir
t
Visas reformas tik ap to - kurš pie zagšanas tiek
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

ZM 2025.gada budžeta apmērs ir 875 miljoni eiro

Zemkopības ministrijā (ZM) 2025.gada budžeta apmērs ir 874,898 miljoni eiro, tostarp 716,653 miljoni eiro būs paredzēti ES politikas instrumentu īstenošanai un citiem ārvalstu līdzfinan...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas