Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bartkevičs: Visa Saeima nav pelnījusi tikt atlaista

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
Visi tagad baigi labiņie,un kuri tad ir tie sliktie.kauns bija skatīties kā visi pie siles kāvās par labāku vietiņu.
Ezis
E
Protams daļu vajadzēja būrī! Bet ja nav mugurkaula labāk lai slauka ielas ,būs 80 latu mēnesī un kaut kāda jēga.
Upuruzvārds
U
Žēl ka Tautas partija likvidēta-man nebūs par ko balsot. Vienmēr esmu balsojis par TP. Zatlers cīnoties pret gudrajiem un spēcīgajiem,pats piekopj vadonību likdams savu uzvārdu nosaukumā. Vienkārši podļec.
sos
s
k ulmans atlaida ne tik saemu bet ari visas partijas...padzina iecela parvaldniekus to vajadzeja tagad.........
juris
j
Ne tikai atlaisšanu,bet arī turpmāko ievēlēšanu nav pelnījusi. Bet nelaime jau nav ievēlētajos,bet gan pašos vēlētājos......
lasiitaaja
l
Nav ko gausties! Tos, kas patieshaam pelniijushi var tachu ieveeleet no jauna.
ZZZ
Z
Šis taču pats ir PLL (TP) zaglēns - laikam jūt, ka atbalsts zudīs.
Nedeputāts
N
Visi esat saņēmuši tautas kalpu labumus, žēl no tiem atteikties. Visiem vienādi jānes kaut kāda atbildība par valsts stāvokli. Dažiem jau biksītes trīc, jo zaudēs ienesīgu amatu.
jumors
j
Ja turpināsies tik greiza "labējā" politika, tad beigas būs aplam "kreisas". Tāpēc tagad ir darbs jāizdara līdz beigām. Un jaunais sasaukums būs spiests rēķināties ar līdzīgu scenāriju, ja nesāks domāt, bet tikai atsēdēt par labu naudiņu un sacerēt interesantas iesaukas saviem vēlētājiem.
XXX.
X
ZZS un SC patreizējos pārstāvjus visus norakstīt un balsot tikai par partijām ,kam interesē LATVIJAS izaugsme!
Dzintars
D
Jūs visi pelnijuši nāves sodu, itseviški tie kuri klusē un domā viņi svētie, neatceries Nuremburg. Ja kāds klusē kad notiek krimināli noziegumi pret cilvēci viņi līdzvainīgi. Jūs tur Saeimā visi esat noziegumiun kļūdas Ceru ka Dievīņs jums rādīs 'žēlestību. bet jums jaiet pie dievīņa, no mums to to nesaņems, itseviški kad tu kā glēvulis vaino citus. pats esi vainīgs.
Pingvīne
P
Mana balss būs noteikti PRET, jo uzskatu, ka Zatlers rīkojās personīgās interesēs un viņš rīkojās ļoti nevalstiski. Vajag domāt. lai mums būtu spēcīga labēja partija, bet tagad SC PRIECĪGI un Urbanovičs jau paziņoja mums jāpārņem vara. Galvenais mūsu uzdevums neļaut tikt pie varas SC, KAD TO Latviešu tauta beidzot sapratīs. Mums ir kopīgi jācīnās pret kreisiem spēkiem, nevis kaut kādiem tur oligarhiņiem. Tādi cilvēciņi ir un būs. Tur mēs neko nevaram izdarīt. Tagad ir galvenais neļaut kreisiem spēkiem pār mums ņemt varu, tad ir .............................. Domājiet, kas var notikt!
PAR NEVIENU BIJUŠO 11.SAEIMĀ!
P
Svītrojiet,svītrojiet un vēlreiz svītrojiet
>PRET....
&
Kāpēc lai mēs balsotu par savu algu,pensiju un bērnu pabalstu apcirpējiem,nodokļu dubultotājiem,savu padomnieku algu paaugstinātājiem,prēmijām,naudas balvām un pabalstiem sešpadsmit lielāko valsts uzņēmumu vadītājiem?
Pareizi,Bartkēvič!
P
Piecus deputātus atstāsim,pārējos atlaidīsim! Par to,kurš tad īsti maksās,ja netiks ieviests ienākuma nodoklis pēc maksātspējas,bet tā vietā samazinātas pat pensijas ZEM IZTIKAS MINIMUMA un INVALĪDU pensijas,skaidrs bija pat jebkuram pirmklasniekam,ne tikai ministriem! Tik pat skaidrs taču bija arī,ka vienlaikus ar pensijām,samazinot vecāku un ģimenes valsts pabalstus par 10%,demogrāfiskā situācija valstī neuzlabosies! Bet"PAR"balsoja ne tikai Tautas partijas,bet arī visi četrpadsmit "Jaunā laika",deputāti,nevienam pašam neatturoties un nebalsojot"pret;"Pilsoniskās savienības" un "Zaļo un xzemnieku savienības" deputāti! Cik un kuri no viņiem tad bija tie labie? Un,cik tad bija to,kas nebalsoja"PAR" arī 2010.gada 14.oktobra Saeimas plenārsēdē,kad steidzami tika atcelti padomnieku algu griesti?? Vismaz Brigmanis un Daudze abas reizes nobalsoja "PAR"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas