Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Bērziņš neatzīst šķeltnieku balsis par piederīgām koalīcijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ha
h
Vai atlaistās Saeimas ievēlētais prezidents ir morāli tiesīgs spriest par citiem? Ja jau jāatstāj amati, tad lai prezidents ir solidārs ar tiem sešiem un dod vietu pats arī citam. Pats tikko degunu apsildījis amatā, bet spriedelē kā orākuls. Tie 6 ir 10x godīgāki par parējiem, jo ja jau būtu tik slīpēti, tad sēdētu pa kluso.
KEPKE
K
Berziņš liekas ir lojālāks SC nekā VALSTIJ !!!
Var jau nominēt arī Aivariņu...
V
Ja nemaldos, tad prezidenta pilnvaras aprobežojas ar valdības vadītāja nominēšanu. Tālāk rīkojas potenciālais premjers. Ja par viņa valdību Saeima nenobalso, tad prezidents nominē citu kandidātu. Nekāds prezidenta veto deputātu sastāvam, kas atbalsta valdību, Satversmē nav paredzēts. Ja Olšteina grupa atbalsta Dombrovski kopā ar V, NA un ZRP, tad balsu pietiek. Viss - valdība gatava, un prezidents neko pēc Satversmes nevar iebilst. Nu, ja - Dombrovskis jau vēl nav nominēts...
Latvijas Patriots
L
Nu tieshi taa! Var nomineet kaut bezpartijisku (savaa laikaa taa nomineeja Skeeli). Koaliicija tam nav vajadziiga!
  • 0
  • 0
tikaineticinevienam
t
Jā, jā - šitiem nevar ticēt, jo jāatbrīvo vieta uzticamajiem ZZS. Gustam gan var ticēt uz vārda...balsos kā koalīcija liks...
so
s
Būtu jānoliek mandāti! Ja nepatīk un ir nespējīgi neko mainīt partijā, tad nav ko darīt politikā! Dodiet vietu tiem, kas neapdraud normālas koalīcijas izveidi!
Latvijas Patriots
L
Kaadel vins pieprasa koaliiciju? To pieprasiit nav nekaada konstitucionaala pamata! Atbilstosi Satversmei vinam ir jaaicina kaadu sastaadiit Ministru Kabinetu! Aicinaataa persona var buut kaut vai BEZPARTIJISKA. Persona sastaadiis neitraalu valdiibu! Profesionaalu valdiibu. Shaadu valdiibu var vadiit, piemeeram, Denins, Endzins vai kaads cits. Bezpartijisku profesionaalu cilveeku Latvijaa ir pietiekami! Konstitucionaali ne partijaam, ne koaliicijaam valdiibas sastaadiishanaa nav nekaadas noziimes! - Dievs, sveti Latviju!
suurpere
s
Ar sūdainu koku šo sešnieku izdzīt ārā no Saeimas.Nodevēju bars.Un Siliņa Maija -Paijiņa ir īsta spekulante.Varbūt ZRP atbalstītājiem vajadzētu rakstīt vēstules ,ka viņi balsoja par partiju un pateicoties partijas popularitātei šis sešnieks arī tika ievēlēts.KNAB vajadzētu kārtīgi šos papratināt ,kur ņēma naudu ,lai taisītu sev papildus abvīzi.Gan jau kāds atzīsies.Arā,ārā no partijas un Saeimas ,lai nāk vietā citi.Nodevēju,uzpirkto bars. Kauns.
Nesapratnis
N
Pilnīgi iziet uz sacīkstēm - kurš lielāku haosu sataisīs!
:/
:
"cilvēki, kas vienreiz ir lauzuši solījumu, tādu scenāriju var atkārtot vēlreiz. Ar tādiem cilvēkiem nevar rēķināties" Nu tad ir jāatlaiž visa Saeima. Krapānei vispār labāk būtu paklusēt, nav jau pamatskola, kur jāmoralizē.
cony
c
Kādu solījumu tautai,valstij vai ZRP ir lauzuši šie puiši un meita.Ja kāds iespējams nerēķinājās ar viņu personībām,viedokļiem,tad to pašu sanem pretī.Dots devējam atdodās.Vēlētājiem,tautai tas nebūt netraucē,domāšana,politiskais virziens saglabāts,varbūt lielāka problēma būtu ja viņi aizskrietu pie opozīcijas,bet pat pats Prezidents Bērziņš teica,ka pirmsvēlēšanu programa,solījumi tautai principā ir vienādi visām partijām,varbūt SC unZZS sasolīja lielas pensijas,bet naudas ta budzetā vēl brīvas nav.
  • 1
  • 1
P.S.
P
Pilnīgi iespējams,ka iesūtīti speciāli,lai izšūpotu Zatleru, kretīni, no kurienes tādi uzradās,melnie spēki strādā uz pilnu klapi un tagad berzē rokas, bet par visu nāk atmaksa! Baidieties Dieva,viņš visu redz!
cony
c
Paši likumdevēji vainīgi,ka Latvijas politiskās sistēmas Likumdošana vēl pilnīgi nav sakārtota.Ir nonākuši pat tik tālu,ka daži piketējot,stāvot pie Saeimas ēkas sienām grib dabūt Ministru portfeļus saviem izvirzītajiem Deputātiem,citi raksta vēstules Prezidentam,lai iedot rokās valdības grožus.Tad uz šī fona jaunas partijas locekļu kustība koalīcijas ietvarā nav tā lielākā nelaime,pareizi saka Āboltiņas kundze,ka vajag vest sarunas nepārtraukti,jo dzelzi var kalt tikai uzkarsētu.
  • 3
  • 0
Adatiņa
A
Ārā no saeimas un punkts! Visi jauni zaļi, lai paskatās no malas, bet no saeimas ārā ! Tā ir nodevība pret mūsu deputātiem,ko vēl tikai nesagaidīsim no viņiem? Lai mācās uzvesties, ar politiku viņi ir uz jūs,nav pilnīgi nekāda saprašana! Bērnudārzs, kauns!
cony
c
Muļķības,nekāda nodevība pret valsti,tautu,jo attīstītās politikas domāšanas un realizēšanas virziens ir saglabāts un ja pašas koalīcijas ietvarā,kādam politiķim arī patraucē karjēras ambīcijās,tā priekš tautas,priekš saimniecības nekādus zaudējumus,vai uzmetumus nejūt.
  • 3
  • 0
Šoreiz
Š
mazrunīgajam prezidentam ir taisnība. Nevar taču divkāršiem pārmetējiem kaut ko uzticēt. Kur Zatlers skatījās, kad nesavaldīgais karjerists Olšteins divas minūtes pirms Saeimas pilnvaru beigām ar asarām acīs atteicās no darba Saeimā?
cony
c
Prezidenta Bērziņa kungs, Olšteina grupa nekādu valstij svarīgu pasākumu nav uzmetusi'un šie jaunieši nekad valsti neuzmetīs tā,kā daudzi iepriekšējie,kas no skatuves ir noslaucīti.Līdz 17.okt notika valdības veidošanas sarunas,politiskās spēles,jo tikai Pirmdien arī jūs Prezident,pateicat,ka spēlītes jāizbeidz un tās cik saprotu arī ir beigušās un sāksies ražens darbs.
  • 6
  • 2
Dr.xy
D
Ko var atdzit vai neatdzit komunistu betongalva no viesu nama " Komunisma kajinas" ?! 18.10.2011. plkst. 12: 00,ir parakstita vienosanas par koaliciju,iesaistot ari ZRP skeltniekus. Tatad betongalvas sarunas ar kremla maratonskrejeju ir bez jebkadas nozimes.
nost ar nodevējiem!
n
"Vienotības"atriebība par rīkojumu Nr.2 ir Olšuks Vienotības Olšteins ir kā spiegs karalaikā Tāds pat savu māti nodos Tas ir vienotības izauklēts auglis : šķelt un valdīt,valdīt un šķelt bet vainu likt un ar pirkstu radīt uz citiem Vienotības spiegs Olštis padarīja savu!!!!!!!!! Kāda viltīgā lapsa,tādi visi pārējie! Vienotība ir tie,kuri uzmeta Maizīti,Zatleru un pārējos! Bet vainu uzlika uz AAA
Fakts
F
bērziņš strādā okupantu sc labā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas