Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Bērziņš neredz jēgu Saeimas atlaišanas rosināšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nost krievu nacismu
n
Ļindermana - Osipova krievnacisti gan tur redz jēgu. Ušakovs arī.
nost krievu nacismu
n
Ļindermana - Osipovs vadītie krievnacisti gan tur redz jēgu. Ušakovs arī.
Marga
M
10 Saeimu vajadzēja atlaist,tikām vaļā no Šķēles,Šlesera,un arī no ZZS ir mazāk deputātu.Šī Saeima nav tā sliktākā un uz doto brīdi neko labāku nedabūsim.
Kārlis Pakalns
K
10. Saeima savā labā bija vareni spējīga darboties. Un pasrlaments jau ir izcila darba vieta - re, kā gandrīz visi atlīda, atziepējās, atrāpoja un iebīdījās atkal pie siles.
dekolonizacija
d
skaidrs ka vajag atlaist Saeimu un beidzot sakartot valsti,tagad visi ir redzejushi kas ir kas,zatleram butu 0%,`zaljajiem` komunistiem no zzs 4,9%,bet visvairak balsu savaks VL!sc pec izgashanas pa pilnigi visiem jautajumiem tagad vairak par 20% nesavaks..kas nozimetu ka VL! iegutu vairak ka 50% vietu Saeima,un ddd varetu sakties.
Prezidentam taisnība,
P
nav jēgas atlaist Saeimu, jo kamēr rit tiesas darbi pret Lembergu, nav iespējas viņu nominēt premjera amatam.
Piebilde
P
Šodien atkal atlaist saimu nu pilnīgi noteikti nevajag. Lai bišķiņ pastrādā, pamācās. Padzīvosim , paskatīsimies. Dzīve ar laiku pati ienesīs visas pārmaiņas.
borcinsh
b
...nu it ka par Latviju rakstits : "Из-за своей изолированности от остального мира Северную Корею нередко называют "королевством отшельников". На деле же оно представляет собой частные владения извращенной династии диктаторов с параноидальной картиной мира. Госидеология объединяет в себе элементы доисторического коммунизма с корейской версией теории расового превосходства." PS...un cik ilgi to zaglu-komunistu Tauta vel gatava klausites ?
zuze
z
Saeimas atlaišanai bija jēga: tikām vaļā no balamutīgā shēmotāja Šlesera un alkkatīgā Mākoņtēva, kam vēlāk sekoja oranžo gals! Tas bija liels sasniegums turpmākā valsts sekmīgā attīstībā.
Bet
B
ir arī zaudējumi, piemēram, netiks realizēts Šlesera projekts uzcelt virs Doma laukuma stikla kupolu, zem kura patverties no lietus varētu 50 000 jaunu darba vietu tīkotāji.Arī valsts pārvalde uz priekšdienām klibos, jo vēlētos amatos netiks izraudzīti no diviem kretīniem lielākie...
  • 4
  • 0
Andrejs Bubinduss
A
Saeimas atlaišana ar esošajiem politiskajiem spēlētājiem ( tomēr nevar klasificēt tos kā spēkus) tiešām nav lietderīga, ja seko vēlēšanas ar šo esošo spēku rokādēm. Kamēr Latvijā nebūs potenciālu valstvīru, kuri paļausies tikai uz sevi un savas valsts iedzīvotājiem, neko negaidīs no citiem- un līdz ar to nebūs pakļāvīgi solījumiem, maldiem un vilinājumiem, nekas esošo procesu inercē namainīsies. Un kamēr pilsoņi neapjēgs, ka vara ir rīcīb un domāt spējīgos, nevis sekot spējīgos, vara būs nosacīta, valsts- veģetējoša.
Pipo
P
10.Saeimas atlaišanai, kaut cik saskatu JĒGU, bet Bērziņa nokļūšanai Rīgas Pilī, vispār nav JĒGAS. Lempis uzsāka cīņu pret oligarhiem, nu oligarhs, pie tam neizlēmīgs, tika par kārtējo Latvijas kauna traipu.
Ezis
E
Nu milzīga jēga jau nav ,jo sarkanie vēlēšanu sistēmu pārtaisīja pa savam prātam un tagad ir slēgtais komunistu klubiņš,kurā smukumam uzzaicina "jaunu gaļu"no ielas ,lai izskatās ka kaut kas mainās.
  • 1
  • 0
borcinsh > Tā nu gan
b
"pensija ir lielāka" + 4% no katra milljona ... , vai Jus to neskaitijat ?
  • 1
  • 0
Tā nu gan
T
nevajadzētu nolikt prezidentu, manuprāt, ar viņa ievēlēšanu sasniegts kaut kas vēl pasaulē nebijis, Ginesa rekorda cienīgs - viņa pensija ir lielāka par prezidenta atalgojumu...
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas