Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Brigmanis: ZZS ir tas spēks, kas palīdzējis Latvijai tikt ar problēmām galā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vecais Juris
V
ZZS jau visu laiku ir ar Saskanas centru sastrādājies un vāji sastrādājies ar savu koalīcijas partneri Vienotību. Man liekās, ka Kārlis Ulmanis visu laiku griežās apkārt savā kapā par to kā viņa partija tagad darbojās. Lai nu ZZS līderis klāsta kā grib, viņam ir grūti pierādīt ka ZZS ir strādājusi Latvijas labā, bet ne atsevišķu indivīdu labā.
Arvīds
A
Šie glumiķi jauca koalīciju, bet citu darbus grib piesavināties sev. Negodīgi!!!!!
X9
X
Aivar izmesta nauda,ZZs zem 5%
.
.
ZZS ir tas spēks, kas ir palīdzējis Latvijai tikt ar tām problēmām galā," norādīja Brigmanis.Bija latviešu sīkzemnieki ar atjaunotām īpašumtiesībām,Latvijai raksturīgiem nelieliem zemes īpašumiem,cerēja uz savu vietu Latvijas nākotnē,bet šie palīdzēja "tikt ar problēmu galā"un izputēt,pārdot zemi vai maksāt paaugstinātos nodokļus un nonākt finansiālās grūtībās.ZZS spēks,kas iznīcina tautas genofondu,liek cilvēkiem aizbraukt.
G.
G
SC+ZZS rullē... Un ko vēl Jūs esat ieplānojuši prihvatizēt??? Latvenergo, Latvijas mežus, vai ko citu???
zose
z
bjign\mann,...tu mūļāps,....izbijušais, noziedzīgas KP nomenklaturšķik,,zasranca,beiedz pļūtīt,......
:o)
:
Ha, ha, ha! Saldus rajona komunistiskās partijas pirmais sekretārs Brigmanis kautrīgi noklusē, ka tiešie pateicoties ZZS valsts ir iedzīvojusies daudzās problēmās. ZZS gadiem ilgi ir pozīcijā un valdībā, taču neko pozitīvu nav izdarījusi, tikai uzcītīgi kalpojusi valsts izzadzējam lembergam.
AIZMIRSĀT PIEBILST -
A
valsts izzadzējam nr.1 - lembergam
  • 0
  • 0
Ilze
I
No cukurfabrikām tiešām ZZS atbrīvoja Latviju! To nav, ko apšaubīt!
jurčiks
j
Ja atmiņa neviļa zemnieki bija pie varas kad bija jāglābj Parex un kad saprata, ka bez milzīga kredīta, lai glābtu valsti no bezatbildīgas politikas un "gāzēāsans" sekām, neiztikt. Tad šie "uzticamie politiķi", kuri palīdzēja radīt problēmas atteicās no atbildības un nometa varu no savim pleciem, jo bija skaidrs, ka būs jāceļ nodokli un visi sūdi jāizstrebj. Tikko sākas izaugsme un grūtākais darbs ir izdarīts, tā paziņo, ka vini lūk ir veiksmes garants. Mīksto lembja šestaku bars jūs, kungs ar kolēģiem esiet. Lai Dievs mūs pasargā no tādiem "problēmu risinātājiem"!
AIZMIRSĀT PIEBILST -
A
VALSTS IZZADZĒJAM NR.1
  • 0
  • 0
Kā tad
K
ZZS ir tas spēks, kas 20 gadus ir gremdējis valsti kopā ar AŠ kvadrātā blici. Viennozīmīgi.
esis
e
visas labaas zzs idejas vienotiiba blokkee,vai tad taa var?passi saveejos kaa jau lettinni.bet mees esam zemniku tauta utt.savu zemi sargaasim un glabaasim tiem kas atgrieziisies un tie pateiks paldies zzs un sados tiem kas necieniigi pret savu zemi.
G.
G
Jā, un sargā tie ZZS to Latvijas zemi tā, ka da jebkuram naudasmaisam (arī var būt krimināls) vīzas dala... Esi, Tu esi totāli slims, ej ārstēties...
  • 0
  • 0
G.
G
Tad triec to Brigmani, ko gaidi un WEBā vēl pļūtī???
  • 0
  • 0
zz
z
Tas ir pretīgi! ...un atkal dumjā tauta ies un savēlēs šos bezvērtīgos cilvēkus...
Ēriks
Ē
Pirms vēlēšanām Dombrovskis ir kļuvis ļoti dāsns. Zālīti, ko agrāk pīpēja pats, pirms deva savu skatījumu par situāciju valstī, tagad dala pa labi un pa kreisi! "nācis klāt, ir stāsts par oligarhiem... ...tomēr svarīgāks jautājums cilvēkiem ir ekonomiskā situācija" Otram apgalvojumam varētu piekrist, ja vien abi jautājumi nebūtu saistīti. Pat Brigmanis, taču, spēj saprast, ka ja tiek izlaupīta valsts par labu dažiem, tas atstāj graujošu iespaidu uz pārējiem un valsti kopumā. "ZZS ir tas spēks, kas ir palīdzējis Latvijai tikt ar tām problēmām galā," Ko? KO??? Laba gan tā Dombrovska zālīte!
Edgars
E
...vai tiešām letiņi ir tik stulbi,ka atkal palsos par šiem idiņiem
edisons
e
"Īstie ZZS" - bruģa zemnieki, kam zemnieku problēmas maz interesē un, vadot ministriju noveduši zemniecību smagā situācijā, likvidējuši cukura ražošanu, biešu audzēšanu, zemi izpārdod ārzemniekim. Viss notiek, jo ZZS vada komunisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas