Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Darbs dara brīvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja ta ir
Barons
B
Protams "Darbs dara brīvu". Un tam nav nekāda sakara ar trešo reihu. Trešais reihs piesavinājās un samaitāja daudzko. Normāli latvieši šī iemesla dēļ nevar lietot savu Ugunskrustu.
rēgs
r
Man ir tāds jautājums - ar ko tas Točs nodarbojas un kur viņš strādā? Kaut kā dīvaini sāk palikt, ka katru otro dienu Točs uzraksta pa rakstam. Nesaprotu, kur viņam laiks to darīt...
KLM
K
bet fakti paliek, fakti ...................................................... .. Jums taisnība, fakti paliek - 140 apsūdzības sējumu un zvērests angļi Karaliskajā tiesā...(iespējams, to aprakstot, biedrs Točs izvēlētos virsrakstu - ''Katram savs'' - aizgūtu no hitleriešu saukļiem)
monitors
m
Var taču noslēgt jaunus līgumus veco vietā. /// Noslēgt var, ja ir vecie līdzēji, tad starp abām pusēm karam beidzoties var tikt noslēgti jauni līgumi. Piemērs - PSRS un Somijas miera līgums 1940.gadā un pēc otrā kara - 1944.gadā. Bet, Otrajam pasaules karam beidzoties, Trešais reihs beidza savu eksistenci. Tur pat miera līgumu nebija ar ko noslēgt. PSRS 1955.gadā vienpusēji paziņoja, ka karastāvoklis ar Vāciju ir izbeigts. Par Putina - Šrēdera paktu nevajag dzīt amzieri, jo Vācija ir NATO dalībvalsts zem ASV kontroles. Ja pēkšņi Vācija izstāsies no NATO, tad tā atgūs iespēju piekopt patstāvīgu ārpolitiku, bet es domāju, ka pārredzamā nākotnē vāciešiem ir noturīga imunitāte pret visādiem Drang nach Osten..
monitors
m
Par ko rakstitu Sandris tocs, ja nebuutu Vienotiibas? /// Lūk, pats būtiskais jautājums, kas satrauc "Vienotības" partiju biedrus, fanus un vienkārši līdzskrējējus. Atbilde ir gauži vienkārša - rakstītu to, ko redakcija uzdotu rakstīt. Kas maksā algu, tas pasūta mūziku. Bet lasītājs nosaka vai politiskais apskatnieks ir ticis galā ar uzdevumu talantīgi, vai nav. spējis to izdarīt pārliecinoši. Tur slēpjas patiesā apskatnieka kvalifikācija. Te daži sašūmējās par virsrakstu. Pareizi, virsraksts ir provokatīvs, bet tas tādēļ, lai lasītājs materiālam pievērstu uzmanību. Tam žurnālistus īpaši apmāca. Nu, un ja cilvēki virsraksta pievilināti materiālu lasa, tad viss ir kārtībā - apskatnieks ir populārs, kaut arī viņu no panckām ārā lamātu visi kam nav slinkums.
domātājs
d
Žēl, ka nepārzināt neko izņemot demagoģiju. Var taču noslēgt jaunus līgumus veco vietā. Nav Molotova-Ribentropa pakta, ir Putina-Šrēdera pakts. Eiropas vēsture skaidri parāda, ka pret vienotu Eiropu neviens nevar uzstāties. Tāpēc arī putinoīdi cenšas Eiropu sašķelt, tieši tāpat kā to darīja staļinieši.
:D
:
Jā, Eifrems Zūrofs ir pirmā persona no kā jābaidās katram LV pilsonim!
:D
:
Vari mēģināt bārstīt savas apšaubāmās asprātības cik vien uziet, bet fakti paliek, fakti.
:D
:
Toties man virsraksts liekās pat ļoti piemērots situācijai LV. Un tieši vēsturiskā kontekstā.
:D
:
Kurā vietā melots? vai akcīzes nodokļu uzlikšana dabas gāzei, pacelšana degvielai, PVN celšana, elektroenerģijas sadārdzināšana u.c. nodokļu celšana - tie nav faktori kas palielina inflāciju?
Nu, Toč!
N
Točno nav grāmatas pašķirstījis. Par tādiem, līdzīgiem vārdiem tikko no Kannām izraidīja režisoru. Jā, nu bet , kā teikts turpat netālu,- "Arbeit macht frei"
Sviests
S
"Šodienas inflāciju ir izraisījusi valdība, kuras finanšu ministrs ir A. Vilks." Kā var tā melot. Kam tad tā Diena tagad īsti pieder?
??/
?
Par ko rakstitu Sandris tocs, ja nebuutu Vienotiibas?
Datortaarps
D
Sameklee draudzeni:@

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas