Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Daugavpils zēns lūdz ļaut viņam dzīvot mierīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna Fjodorovna.
A
1. Kā vienai labai,kārtigai mātei bērnu var nozagt? 2.Varbūt viņa tīšuprāt vēlējās tikt vaļā no nevēlamas nastas. Ir taču tādi gadījumi. 3.Jābūt pamatīgai izmeklēšanai, lai noskaidrotu patiesos apstakļus kā un kāpēc bija iespējams bērnu nozagt. 4. Kāpēc pamātei jāsēž cietumā, iekams nav pierādīts, kāpec viņa zēnu paņēma? Ir jābut dziļākam iemeslam, kādēļ viņa paņēma tieši šo zēnu. Varēja taču likumīgi adoptēt citu bērnu, bet izvēlējs konkrēti ŠO ! Kāpēc bioloģiskajai mātei jābazūne sava ģimenes lieta Krievijas TV šovos? Kāpēc? Ļoti daudz neskaidrību.
Grads
G
Padomājiet tak ! Ja jums tagad pateiktu, ka īstenībā jūs sauc savādāk, un jūsu radi, vecāki nemaz nav jūsējie, bet ieteiktu doties pie līdz šim nepazīstamiem cilvēkiem, sākt citu dzīvi, būt vairs ne pašam... Protams mātes pārdzīvojumi par pazaudēto dēlu ir lieli, bet vai tas var pašlaik ko mainīt ? Piedevām, ja viņa tos izpārdod tv šovā....
Ieva
I
Interesanti, ko tu iesāktu, ka tava īstā (?) māte rīkotu histērijas Krievijas (vai jebkādas citas valsts) TV, turklāt kopā ar savu šķirto vīru, par kuru kā reizi atcerējusies, kad gribas tēlot nelaimes čupiņu?
X
X
Kā tas var būt, ka puisis atrodas pie noziedznieces mātes? Bez šaubām, viņa noskaņos zēnu pret īsto māti !!! Vai patiesi neatradās neitrāls aizbildnis,nesaistīts ar noziedzīgo sieviet?
Smagi
S
Ir iespējami ļoti dažādi varian ti. Kamēr nav tieši zināmi visi apstākļi, pilnīgi iespējams, ka bērns pārdots. Nevajag brīnīties , jo notiek vēl drausmīgakas lietas, kā Austrijas gadījums. Katrs krininālizmeklētājs, pieļauj jebkuru iespēju, izņemot, ja fiziski tas nav iespējams. Piem. resnais nevar būt izspraucies pa mazu lodziņu.
Ieva
I
Jā, protams, viņa rīkojās nelikumīgi, taču pašam puikam nav nekāda iemesla celt pretenzijas un viņš pareizi dara, ka izvēlas to, kas viņu uzaudzināja.
Arča
A
Nu ja, neviens nezina, kurš nozaga. Pat, ja tā - to, ka pašai viņš nepiedzima, jau nu točna viņa zināja.
Ieva
I
Kāpēc cūka? Puika izskatījās vesels, labi barots, kārtīgi apģērbts, skolā lai iet. Tā kā no viņa viedokļa nekādu pretenziju, jo ej nu sazina, kā būtu sanācis pie bioloģiskās mātes. Turklāt neviens jau nezina, kurš viņu nozaga...
andretti
a
sliktais 'tētis' kaut kur atrada, un labā un godīgā 'mamma' nojauta, ka laikam kāpostos. Es kā tēvs, varu iedomāties, ko tolaik pārdzīvoja bērna īstā māte, tēvs - visa šī baisā neziņa, cerības, domas uz aidomas - briesmīgi. Vai tiešām nebūs sods?
+++
+
Vajag to puisi vēl atvest uz Ainas šovu, interesanti, taču! Pakārsies vai nepakārsies? Pēc šova. Jaunu vārdu izdomāt viņam, Aišis, piemēram. Interesanti , taču! Dodiet jaunumus!
Dana 1
D
Izpaliek kāds ļoti nopietns aspekts šajā lietā. Jautājums par tiesisko atbildību. Vai tiešām tik vienkārši var paņemt otra bērnu, izmainīt viņa identitāti un veiksmes gadījumā, kā tas ir šajā gadījumā, palikt nesodītam. Tas, ka cilvēki skatās "caur pirkstiem" uz šādiem gadījumiem, liek domāt, ka mūsu sabiedriskā gaisotne neko īpašu neatšķiras no tās, kādu rāda Latīņamerikas seriālos. Nācies dzirdēt par mirušo "tēvu". Bet tā sauktā māte, kas savā ģmenē gadiem ilgi pieturēja cilvēciņu bez kādiem dokumentiem? Vai nevainīga? Puisis, protams, var izvēlēties. Bet bērnu zādzības nedrīkst palikt nesodītas.
kukainis
k
Vai nevarētu izsludināt tādu kā aizliegumu presei puisim tuvoties līdz viņa pilngadībai vai brīdim, kad viņš pats to vēlas?
kegums
k
PiekrītuSkatītājam - tā ir traģēdija visiem. Par preses un sabiedrības pievēršānu, varbūt vēl var nejauši gadīties ka kāds tāds cilvēks Latvijā dzīvo - lai attiecīgās iestādes uzmanās. Pašam zēnam jāizdomā pie kā palikt un nav brīnums,ka viņš vismaz pagaidām izvēlas palikt pie cilvēka ko viņš labāk iepazinis iepriekš - pie pseidomātes māsas..
Sisis
S
Pilnīgi noteikti tas puisis, kolīdz kļūs patstāvīgs un sāks uz lietām skatīties reāli, atgriezīsies pie savas mātes. Iespējams, tas notiks pat tad, kad viņam sāks veidoties pašam sava ģimene. Bet tā audžumāte gan ir, atklāti sakot, cūka.
Skatītājs
S
Šis stāsts ir vienkārši āprāta traģēdija visiem, kuri tajā ir iesaistīti. Un pats briesmīgākais ir tas, ka kādam tas bija jāizbazūnē presei. Vai varētu būt vēl privātāks jautājums? Kāpēc tam bija jāpievērš preses, un it īpaši dzeltenās preses uzmanība?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas