Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Dombrovskis: NA ministri zaudēs amatus, ja piedalīsies 16.marta pasākumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nebalsotajs par Vienotibas partiju.
N
muzdien latvijas valdiba skatas uz rietumiem un austrumiem ko sie teiks. iespiez asti starp kajam un smilkst. vai tev valdi nerup latviesu pasciena un gods. viri cinijas par brivu LV un ko tie rietumi un austrumi blaustas ir vinu nezinasana un negribesana zinat. ja nebutu L legiona tad visi 300 000 begli butu nokluvisi sibirijas "kurorta"
ser
s
naciki ir iznicinati 1945 gada ar uzvaru-pasaule-uzelpoja ja ta jaatkarto......
Ši nav 18. novembra Latvijas valsts
Š
šī ir nožēlojama postpadomju 4. maija republika !
Jānis
J
Kā būs ar 9tā maija dalībniekiem kuri slavina padomju savienību un Stalina okupācijas?
Kondors
K
Tev Latvija nav jabaidās stāv ut... krievs pie Daugavas.
PAR LATVIJU!
P
Vienreiz, pietiek! Vai jūs arī esat lupatas, ka nevariet vienreiz utainajam krievam pateikt, ka te ir Latvija. Mēs darīsim, ko gribēsim. Tie ir mūsu vectēvi un vecvectēvi, kas ir kā jauni puiši nokļuvuši frontē. Viņi visi cīnījās par brīvu Latviju bez krieviem un bez vāciešiem. PAR LATVIJU!
ILARS
I
Dombrovskis arī laikam ir saņēmis instrukcijas no pļurina. Bravo. Mūsu valdība sāk jau klanīties !!!!!! Dombrovskim iesaku ar sarkanu lupatu vicinot apmeklēt 9. maija sarkano FAŠISTU pasākumus !!!!!!!!!
Barons
B
Dombrovski, kas Tev liek līst dirsā krievu okupantu pēctečiem? Leģionāri cīnījās par brīvu Latviju. Par ko cīnies tu? Pretīgi, ka var būt tik stulbs premjers, kam par vēsturi nav nekāda nojausma. Un savu viedokli vēl cenšas uzspiest saviem padotajiem. Tas neies cauri tovarišč Dombrovski... 16.martā, acīmredzot, kritīs tava valdība. Jo šajā datumā sabruks esošā koalīcija. Ļoti iespējams, ka tad izjuks arī Vienotība, jo nejau visi Vienotības biedri ir gatavi līst dirsā krievu okupantu pēctečiem...
pretigi
p
shustinjugenda lejierkastes locekli atkal monotoni malj veco lejierkasti,ka marshe,atzime,svin utt,, nee,latvieshu tauta PIEMIN savus varonigos karavirus,kas brunoti cinijas pret 20.gs. pasaule asinainako un zverigako rezhimu,un darij to lidz pat piecdesmito gadu vidum!
Oskars
O
16martam jābūt svētku dienai !!!!!! Es pat KOMUNISTU laikos darīju kā man patika un šis KRIEVU PUIŠELIS ar VIENOTĪBU mani mācīs kā jādzīvo mana Latvijā , lai pats tinas ĀRĀ.
vilis
v
Pareizi ir nav ko mērkaķoties.
Dzemdību nams
D
šoreiz bija pēdējā reize, kad bija iespēja vismaz paklusēt.
lauķe
l
Lai gan nekad neesmu bijusi Vienotības fane, tomēr līdz .šim biju par Dombrovski labākās domās.....Būtu vismaz turējis muti un nerunājis par 16.marta notikumiem ,par kuriem pašam nav nekādas sajēgas..... Labāk būtu piebildis, ka 9.maijā SC ministriem un deputātiem nav ko vazāties pa Karātavu laukumu....
xeno
x
Mana attieksme pret Visu Latvijai ir visnotaļ pozitīva, bet 16. marts jau nu gan nav īpašas atzīmēšanas vērts; mums ir Lāčplēša diena, kad godinām visus latviešu karavīrus. Bet Dombrovskis kompromisos un politkorektumā noteikti iet par tālu. Un teikšu godīgi : es neparakstījos par izglītību tikai latviešu valodā; tāpēc, ka arī Pirmās republikas laikā bija mazākumtautību skolas. Bet tagad es ietu parakstīties, NOTEIKTI!
re-kā
r
Demokrātijas virspapucītis.šķiet,bradā pa auzām,Kurš šim labi barotam bonzam deleģējis šādas pilnvaras ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas